12-12-2018 16:02:50

3D printere og deres muligheder.

Intro til 3D print teknologi, demonstration af forskelige 3D printere samt eksempler på 3D printede emner.
Arrangør: Sundhedsteknologisk Udvalg, IDA Østjylland
Medarrangør: Bygningsteknisk Gruppe, IDA Østjylland

Billigere printere og flere materialer til rådighed gør 3D print til en del af vores virkelighed i stedet for en kuriositet.

Peter Eduard fra Eduard.dk vil give en kort introduktion til 3D print teknologien, med bl.a eksempler på 3D print indenfor byggeindustrien og medicoindustrien.

Peter medbringer 3 forskellige typer af printere og fortælle om deres muligheder og viser eksempler på hvorledes særligt open hardware bevægelsen har fået ny vind i sejlene, efter alle kan begynde at lave selve "indpakningen" af komponenterne.

Derudover vil du også få mulighed for at se fysiske 3D printede emner bl.a. en hjernescanner med en 3D printet monteringshjelm.

Om Peter Eduard: Peter vandt i 2007 titlen som Danmarks bedste naturvidenskabsformidler; en titel, der startede Peters konsulentvirke inden for undervisningsindustrien.
I dag er arbejder Peter Eduard som konsulent. Han er bl.a chefkonsulent hos Slagelse Kommune, med ansvar for implementering af EduTechLab og evaluator for Horizon 2020, et EU projekt ved DG Research and Innovation.
Læs mere om Peter: http://eduard.dk/

Program:
17:30-18:30 Foredrag v. Peter Eduard
18:30-19:15 Netværk og forplejning
19:20-20:20 Årsmøde for hhv. Sundhedsteknologisk gruppe og Bygningsteknisk Gruppe Østjysk. (mødet er åben for alle interesserede)

NB. Arrangementet er gratis, men der vil blive opkrævet et no show gebyr på 150 kr., hvis du udebliver eller ved afbud efter afmeldingsfristens udløb.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close