17-10-2018 14:07:38

Afgangsprojekter om miljø i Nordkraft

Oplev den spændende udstilling i Kedelhallen med rundvisning og en fyraftensøl
Arrangør: Miljøteknisk Gruppe, IDA Nord


Vær med til at udpege det bedste afgangsprojekt!

Institut for Planlægning ved Aalborg Universitet udstiller afgangsprojekter fra sine uddannelser på Nordkraft den 17. - 28. juni (se mere om udstillingen på: http://www.nordkraft.dk/Arrangement_visning.aspx?ID=9&act=1&eventID=1279. Vi besøger udstillingen, og får en rundvisning af studerende fra uddannelserne, der blandt andet omfatter Environmental Management and Sustainability Science.

Indenfor miljøområdet arbejder de studerende med en lang række af interessante emner, såsom elbiler, virksomheders bæredygtighedsstrategier, naturgenopretning, livscyklusanalyser, biodiversitet, klimaændringer, skifergas, udnyttelse af affald, ecodesign, mv. Idéen med arrangementet er, at afgangsprojekterne kan være udgangspunkt for en faglig diskussion af miljøproblematikker blandt de fremmødte ingeniører. Samtidig er det en oplagt mulighed til at blive opdateret på noget af den nyeste forskning som foregår.

Arrangementet holdes som et fyraftensmøde, og Miljøteknisk Gruppe byder på en fyraftensøl og en åben snak om gruppens arrangementer. Samtidig kan du være med til at udpege det bedste studenterprojekt indenfor miljøområdet, som Miljøteknisk Gruppe vil præmiere til den senere dimissionsfest. Kåringen af det bedste studenterprojekt foretages også på vores facebook-side:
http://www.facebook.com/MiljotekniskGruppeIdaNord

Det er gratis at deltage i arrangementet, men da der er begrænset deltagerantal, er tilmelding nødvendig.


Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close