16-08-2018 13:50:09

AFLYST - GPS AIDA/TOSCA - interfaceanalyse og tolerancekædeberegning

Arrangør: IDA Mechanical

Ifm. interfaceanalyse lærer du at anvende den udvidede 8-punktsprocedure, hvorved du på en systematisk og sikker måde bliver guidet til at danne et entydigt tolerancesætningsgrundlag af lokale datums og datumsystemer.

Med interfaceanalysen får du et værktøj til at skabe overblik over interaktionen mellem et produkts forskellige komponenter og til at identificere de nødvendige GPS-specifikationer som bør gælde for betydende interfaces, clearances og alignments. Det giver dig mulighed for at etablere et robust design og at skabe et sammenhængende tolerancesætnings-grundlag til at opbygge funktionsrelaterede tolerancekæder.

Ifm. tolerancekædeberegning lærer du de grundlæggende principper og metoder til at analysere konstruktioner og opbygge samt beregne tolerancekæder, ligesom du lærer at lave geometriske fejlanalyser.

Med tolerancekædeanalysen kan du sikre dig et robust design og dokumentere overholdelse af overordnede funktionskrav. Du får samtidig et værktøj til at identificere og specificere krav, som forhindrer uønskede fejlfunktioner, ligesom du lærer at dokumentere sammenhængen mellem et produkts forskellige komponentspecifikationer.

For at få størst udbytte anbefaler vi, at man har gennemført kurset GPS BASIS.

Målgruppe

Designere og konstruktører, der udvikler, designer, specificerer og tolerancesætter komponenter, eller personer, der har ansvaret for at udarbejde og dokumentere tolerancekæder. Det kan også være personer, skal læse, tyde eller reviewe tolerancekædeberegninger eller tegninger. Kurset er også relevant for underleverandører, der skal forstå emnefunktioner og analysere tegningen og tolerancekædeberegningerne.

Undervisere

Kursusleder civ. ing. Johan Dovmark, som i mere end 18 år har deltaget i det danske standardiseringsudvalg for GPS. Johan Dovmark er også leder af standardiseringen af koordinatmetrologi og geometriske tolerancer inden for ISO's Tekniske Komité for GPS (ISO/TC 213). Johan Dovmark er intern GPS assessor i Novo Nordisk og har gennemført GPS kurser i danske og udenlandske virksomheder

Pris

8000,- kr. ekskl. moms. Prisen inkluderer kursusmateriale og forplejning.

IDA-medlemspris: 7.200 kr. ekskl. moms.

TILMELDING


Der er INGEN tilmelding på ida.dk.

Du kan se oplysninger om tilmelding og detailprogramher eller kontakt Anita Raben, kursus- og konferencekonsulent. Tlf.: 39 96 63 80, ar@ds.dk.

 

Husk at opgive dit medlemsskab af IDA og evt. medlemsnr. når du tilmelder dig.

 

Tilmeldingsfrist er 3 uger før kursusstart. Kurset gennemføres ikke hvis der er mindre end 5 deltagere. desuden afbestillingsbetingelser og praktiske oplysninger hos Dansk Standard, www.ds.dk

 

OBS! Husk at tilføje/rette din e-mail adresse på MinSide på IDA.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

Kommende arrangementer
fra IDA Mechanical

4 sep.
Machine learning for Science and Society - and Danish Industry - Alsion
  • Alsion, Sønderborg
  • tirsdag d. 04. september kl. 16:00
5 sep.
Familievirksomhed klar til Industri 4.0, ved at udnytte forskningen og samabejde med DTU
  • IDA Mødecenter, København V
  • onsdag d. 05. september kl. 16:45
12 sep.
Udvikling og produktion af højeffektive ventilatorer hos Novenco Building & Industry
  • Novenco-Building , Næstved
  • onsdag d. 12. september kl. 17:00
15 sep.
Besøg HighPark Sønderjylland
  • HighPark Sønderjylland
  • lørdag d. 15. september kl. 09:45
Se alle kommende arrangementer fra IDA Mechanical

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close