19-11-2018 02:28:38

AFLYST - Kom og se hvordan DESMI gør skibsfarten grønnere - Virksomhedsbesøg

DESMI Ocean Guard inviterer indenfor og fortæller om de miljøteknologier, de har udviklet for at imødekomme IMOs miljøkrav til skibe.
Arrangør: Maskin-, Skibs- og Produktionsteknisk Gruppe, IDA Nord

Virksomheden DESMI er et af Danmarks og Aalborgs ældste firmaer og i de 180 år, som virksomheden har eksisteret er der blevet produceret pumper. De har i mange år udviklet produkter til at værne om havmiljøet, bl.a. ved at bekæmpe oliespild til søs via DESMI Ro-Clean.

Indenfor de seneste år har jointventureselskabet DESMI Ocean Guard stået for udvikling af et ballastvandbehandlingssystem, for at imødekomme IMOs ballastvandkonvention, der skulle være trådt i kraft, men i stedet er udskudt. Under virksomhedsbesøget vil DESMI Ocean Guard komme ind på, hvilken betydning udskydelsen af ballastvandkonventionen har betydet for dem.

Program for aftenen:

17.15-17.30     Ankomst og kaffe/te, vand med en sandwich

17.30-18.00     Introduktion af DESMI og DESMI Ocean Guard

18.00-19.00     Tur rundt i fabrikken

18.00-18.30 Hvorledes er RayClean Ballastvandsanlæg bygget op rent styringsmæssigt og hvilke krav møder vi godkendelsesmæssigt?

18.30-19.00 Andre forretningsområder i DESMI gruppen som: DESMI Pumping Technology, DESMI Ro-Clean (olieopsamling), Fuel and Defence (forsvaret) og OptiSave (kølevandsoptimering)

19.00-              Spørgsmål og generelle kommentarer.

Parkering ved DESMI Pumping Technology A/S, Tagholm 1, 9400 Nørresundby

 

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close