17-10-2018 06:07:49

Agil projektledelse eller alm. projektledelse?

”Det er så enkelt, at man kan bruge det, selv når man er presset. Det er dér, man har brug for det.”
Arrangør: Sundhedsteknologisk Udvalg, IDA Nordsjælland
Medarrangører: Erhvervsudvalg, IDA Nordsjælland, IDA Nordsjælland, Produktionsteknisk Gruppe, IDA Nordsjælland

Hvordan optimerer du din ledelse og afvikler projektet, så det bliver færdigt til tiden, med hele det indhold der er planlagt?

Kan du styre et agilt projekt og hvornår/ hvordan bruger du agil ledelse?

Programmet er

-  Relationsøvelse

-  Program

-  Agile projekter versus vandfaldsprojekter

-  Analyse og planlægningsaktiviteter

-  Stand up - praktisk statusmøde

-  Retrospective

Kom og få indblik i et agilt væg-til-væg projekt i den store skala, der gik forbilledligt flot. Vi kommer til at drøfte, hvad projektlederen kan gøre for at sikre retningen og sætte rammerne for at teamet kommer i mål med bedre resultater, hurtigere og som ønsker at kunne netop dette gennem længere tid. Disse principper og værktøjer vil du kunne bruge til at sikre dit og kollegernes overblik over og indflydelse på eget arbejde.

For at sikre, at du også kommer hjem med konkrete værktøjer, du og dit team kan bruge allerede dagen efter, så vil vi blandt andet prøve et stand up-møde, der er opgraderet med forskning inden for Positiv Psykologi. Vi kommer også ind på et felt, som alt for få benytter sig af: Retrospective – Se jer tilbage og lær! En hurtig og effektiv metode til løbende forbedring.

Underviser:

Lasse Sørensen fra Plan A (www.planaprojects.dk) har leveret resultater indenfor projektledelse siden 1992. Som projektleder tager Lasse afsæt i agil projektledelse og PRINCE2® kombineret med et struktureret fokus på positiv psykologi. Disse erfaringer er fundamentet for Lasses tilgang som agil coach, udførende projektleder og Scrum Master ligesom det er fundamentet for en massiv undervisningsindsats inden for projektledelse, der får flotte ord med på vejen af dem, der har været udsat for den.

Lasses erfaring er indhentet i en bred kreds af danske og internationale virksomheder i ind- og udland. Det teoretiske fundament består af akademiingeniør med speciale i produktionsstyring, A.P. Møllers shippinguddannelse og Ingeniørernes Lederuddannelse (EBA) suppleret med en lang række kurser.

Undervejs bydes der på en sandvich.

Kurset udbydes i samarbejde med C4 Videncenter, Hillerød

Er du ikke selvkørende, kan der arrangeres transport fra Hillerød staion. I så fald skal dette meddeles på nordsjalland@ida.dk senest dagen før arrangementet.

Kommende arrangementer
fra Sundhedsteknologisk Udvalg, IDA Nordsjælland

15 nov.
Jagten på de grundlæggende naturlove
  • Pharmakon A/S, Hillerød
  • torsdag d. 15. november kl. 18:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close