17-10-2018 05:27:23

Airtame – sådan crowdfunder man 7 millioner - webinar

Arrangør: IDA Selvstændig
Medarrangør: IDA IT

For mange opstartsvirksomheder er det ikke de gode idéer, der mangler, men kapital til at udvikle og iværksætte dem. Den lille virksomhed Airtame havde udviklet en trådløs HDMI-løsning og valgte crowdfunding som en måde at finansiere opstart og produktion. Det viste sig at være et godt valg: Airtame havde beregnet, at de skulle bruge 160.000 dollars for at sætte en produktion i gang, men endte efter 60 dage på svimlende 1.268.148 dollars, næsten 7 millioner kr.

På dette webinar kan du høre Jonas Gyalokay, CEO og co-founder i Airtame fortælle om det højest crowdfundede danske projekt nogensinde. Du vil få en masse viden og inspiration til, hvordan du kan bruge crowdfunding både som alternativ finansiering af dit projekt og til effektivt at afsøge, om der er kunder til dit produkt.

Airtame indsamlede de mange penge gennem Indiegogo. Indiegogo er sammen med Kickstarter en af de største crowdfunding-platforme, hvor små og store iværksættere kan indsamle den nødvendige kapital til at få gjort deres nye idéer og produkter til virkelighed. Pengene kommer fra helt almindelige mennesker, der ønsker at støtte et godt projekt.

Se Airtames kampagne på Indiegogo.

 

Se også IDAs video om ingeniørstuderende Marius Klausen, som har været med til at stifte og udvikle Airtame.


HUSK: Selvom du ikke har mulighed for at deltage netop den 5. marts fra 17-18, så tilmeld dig alligevel. Så får du nemlig tilsendt et link til webinaret, og det vil du efterfølgende kunne bruge til at se webinaret, nu som en webcast. Det vil sige, du vil kunne sætte dig og se det, når som helst det passer dig.

Tilmeldingsprocedure til webinaret:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

 

DOWNLOAD oplægsholdernes præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

Kommende arrangementer
fra IDA Selvstændig

27 okt.
Sæt turbo på salg via din hjemmeside eller webshop - heldagskursus
  • IDA, København V
  • lørdag d. 27. oktober kl. 08:45
29 okt.
Regnskabskursus og bogføring med Billy
  • IDA, København V
  • mandag d. 29. oktober kl. 17:00
30 okt.
Asset Management – Vejen til god ledelse af virksomhedens aktiver
  • Fredericia Maskinmesterskole, Fredericia
  • tirsdag d. 30. oktober kl. 13:00
3 nov.
Forretningsudvikling & Designtænkning
  • Huset i Middelfart, Middelfart
  • lørdag d. 03. november kl. 08:30
Se alle kommende arrangementer fra IDA Selvstændig

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close