17-08-2018 09:30:18

Ajour 2013

CoolEnergy.dk vil fremover indgå som en del af Ajour. Dette giver allerede i år medlemmer af IDA KVT mulighed for at deltage på Ajour til medlemspris!
Arrangør: IDA Køle- & Varmepumpe teknologi

Dansk Køledag f.m.b.a. har indgået et samarbejde med Maskinmestrenes Forening, hvilket betyder, at CoolEnergy.dk fremover, første gang den 27. – 28. november 2014, vil indgå som en del af Maskinmestrenes Forenings årlige erhvervskonference, Ajour.

Dette giver allerede i år medlemmer af de tre ejerforeninger – Dansk Køleforening, IDA KVT og AKB – mulighed for at deltage på Ajour til medlemspris.

Prisen for at deltage på Ajour 2013 er kr. 2.025,- ekskl. moms for medlemmer af Dansk Køleforening, IDA KVT og/eller AKB. Prisen inkluderer adgang til udstillingen, de mange spændende foredrag, ligesom al forplejning inklusiv den store konferencemiddag torsdag aften også er indbefattet. Prisen er eksklusiv en eventuel overnatning på hotel, men Maskinmestrenes Forenings sekretariat er gerne behjælpelige med værelsesbooking.

Ajour 2013 afholdes den 28. – 29. november i Odense Congress Center.

Tilmeld dig via hjemmesiden www.ajour2013.dk, marker at du er medlem af Maskinmestrenes Forening og notér på din tilmelding, at du er medlem af IDA Køle- & Varmepumpe Teknologi, så sparer du 1.000 kr. + moms på deltagergebyret (normalpris kr. 3.025,- ekskl. moms).

Læs mere om Ajour, årets program og de mange udstillere i Ajour-magasinet HER.

Har du spørgsmål til Ajour, er du velkommen til at kontakte Maskinmestrenes Forening, Lisbeth Groth Haastrup på telefon 2267 6131 eller mail lgh@mmf.dk.

 

Kommende arrangementer
fra IDA Køle- & Varmepumpe teknologi

23 aug.
Køling og varme på Aarhus Universitetshospital, Skejby
  • Aarhus Universitetshospital, Aarhus N
  • torsdag d. 23. august kl. 15:55
26 sep.
Opfølgning på energilagring – forskning og løsninger til at lagre sol og vind
  • ECOpark, Aarhus V
  • onsdag d. 26. september kl. 16:45

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close