09-12-2018 21:01:41

ARBEJDE I UDLANDET, (endnu engang)

ARBEJDE I UDLANDET, (endnu engang) En føljeton i 3 dele. Del 1, 3 erfarne udlandsfarere og en ”nybegynder” fortæller. Løber af stablen 12. februar kl. 17.00 – 21.00 i IDA’s lokaler i Aalborg.
Arrangør: IDA Lederforum Nordjylland
Medarrangør: Kompetenceforum, IDA Nord

En føljeton i 3 dele.

Del 1: 3 erfarne udlandsfarere og en ”nybegynder” fortæller.

Del 2: Vi kontakter 3 - 4 unge ingeniører i Asien

Del 3: Vi kontakter 3 - 4 unge ingeniører i Nord – eller Sydamerika.

Del 1 løber af stablen nu, 12. februar kl. 17.00 – 21.00 i IDA’s lokaler i Aalborg.

Mød 3 erfarne ingeniører, Flemming Oest, Knud B. Bach og Søren Hertel, der tilsammen har opholdt sig mere end 50 år i udlandet, spændende sig fra Nordamerika over Sydamerika, Mellemøsten, Asien til Europa. De 3 vil fortælle om deres erfaringer, både positive og negative, under de mange år ”hjemmefra”, og ændringerne i samarbejdet mellem firmaerne herhjemme og ”de udenlandske” gennem årene.

Få et indblik i deres oplevelser, både gode og mindre gode. Sammen dækker de en bred vifte af opgaver indenfor produktion, salg og ledelse. Og mød en ung person over Skype, som har været udstationeret med familien i Kina i 2 år, som nu er hjemme igen og skal til at finde et nyt ståsted. Hør om hans oplevelser og hans erfaringer i en stor virksomhed, og den vanskelige omstilling til de hjemlige forhold.

Der vil under hele mødet være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne, og mødedeltagerne får mulighed for at være med til at vælge hvilke typer, vi skal finde til del 2 og 3, og hvilke emner I gerne vil høre sidste nyt om. Det eksakte indhold af del 2 og 3 er I med til at bestemme, så I bliver medforfattere til føljetonen. Skal der også være en del 4, Afrika, og en del 5, Europa?

Del 2 forventes at finde sted i slutningen af marts og del 3 i begyndelsen af maj. Arrangementerne finder sted i Aalborg, men oplægsholderne vil sidde i deres nye hjemlande og kontaktes via Skype eller lignende.

Skynd jer at tilmelde jer. - Der er begrænset plads hos IDA, så pladserne bliver tildelt efter ”først til mølle” princippet. Hvis der skulle opstå en stor kø på ventelisten, vil vi forsøge at finde en anden lokalitet.

Under arrangementet vil der være vand, kaffe m.m. til rådighed, og der vil blive serveret sandwich i pausen.

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum Nordjylland

30 jan.
Disruption i praksis – et virksomhedsbesøg hos GomSpace
  • GomSpace, Aalborg Øst
  • onsdag d. 30. januar kl. 17:00
25 mar.
Digitalisering, disruption, viden og vækst
  • AAU, Aalborg
  • mandag d. 25. marts kl. 14:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close