09-12-2018 20:49:22

Bartending og flair

Bliv bedre til mikse drinks end Tom Cruise i Cocktail
Arrangør: Universitetsudvalg, IDA Nord

Obs. Ved problemer med mødetilmeldingen kan Helle Ekstrøm kontaktes på hek@ida.dk eller mødetilmeldingen på moede@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer.

 

Vi kender det alle: der skal laves drinks og det skal være vildt! Og alligevel ender man med Morgan og Cola og en smule lime hvis man er fancy. Men det kan der laves om på nu. Den nuværende jyske mester i flair Nicholaj Flodgaard Bach kommer til Aalborg og er klar på at lære os at kaste med flasker og mikse drinks til den helt store guldmeldalje.
Det skal nævnes, at Nicholaj har deltaget i DM i flair i år 2010, -11, og -12 og blev placeret som nr. 4 – den bedste fra Jylland! I år 2013 var han dommer til DM, når han ikke er gæstebartender på forskellige diskoteker rundt om i landet.Aftenen byder på kastning med flairflasker og miksning af ca. fire drinks pr. person, så hiv fat i gruppen og start byturen med at blive sejere til at mikse drinks end bartenderne i byen!

 

Ved spørgsmål mv. kontakt: Charlotte, tlf.: 60 20 91 50

 

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til arrangementets reelle pris. Afbud kan meldes på www.ida.dk eller til moede@ida.dk. I hastetilfælde kan afbud meldes til hek@ida.dk eller aau@ida.dk.

Kommende arrangementer
fra Universitetsudvalg, IDA Nord

11 dec.
GRATIS MAD PÅ FREDERIK BAJERS VEJ 7
  • Frederik Bajers Vej 7, Kantinen, Aalborg Øst
  • tirsdag d. 11. december kl. 18:00
12 dec.
Regnskab og bogføring for selvstændige/iværksættere
  • IDA Aalborg, Aalborg
  • onsdag d. 12. december kl. 16:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close