16-11-2018 08:54:57

Besøg en producerende IT-virksomhed i Svendborg med verden som marked

En sprudlende elektronikvirksomhed, med lokal produktion i Svendborg, Danmark. Storspiller i markedet for storformatscannere. Contex er vært ved sandwich og drikkelse.
Arrangør: Sydfyns Afdeling, IDA Fyn

Svendborg-produktionsvirksomhed inden for elektronik giver asiater baghjul. Kom med indenfor og hør, hvordan en gammel virksomhed holder sig frisk på markedet. I et specielt marked er det afgørende at være førende i sine nicher.  Det mestrer Contex både på hardware- og ikke mindst på softwaresiden.

Besøg en gammel elektronikvirksomhed, der stadig har effektiv produktion i Danmark.

Contex er en produktionsvirksomhed med rødder tilbage til 1923. Hovedkontoret med salgsafdeling ligger i Birkerød på Sjælland. Svendborgafdelingen er produktionsfaciliteter. Siden den spæde start har virksomheden fremstillet kontormaskiner, ”der lettede arbejdet og arbejdsgangen” på kontoret. Contex var meget hurtigt på markedet med elektroniske regnemaskiner i slutningen af 70'erne. Det var hipt dengang, og man har fulgt den teknologiske udvikling. Sidenhen fremstillede de OEM-fotokopieringsmaskiner solgt under forskellige kendte brands.

De senere år har virksomheden specialiseret sig i et nicheområde med storformatscannere. I dag er markedet Worldwide, og hjemmemarkedet udgør kun en lille del.

Program (tentativt)
17.00–17.30 Velkommen og præsentation af Contex
17.30–18.30 Fabriksrundgang + produktpræsentation
18.30–19.00 Spørgsmål + sandwich og drikkelse

Kommende arrangementer
fra Sydfyns Afdeling, IDA Fyn

21 nov.
Hvor langt er du villig til at gå for succes?
  • Danhostel Svendborg, Svendborg
  • onsdag d. 21. november kl. 19:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close