27-05-2018 13:44:38

Besøg Hancock Bryggeriet i Skive

Besøg Hancock Bryggeriet i Skive og smag de mange ølvarianter.
Arrangør: Viborg Afdeling, IDA Vestjylland

Så har Viborg Afdeling fået mulighed for at lave et af de populærer besøgsarrangementer på Hancock Bryggeriet i Skive.

Vi får en orientering om bryggeriets historie og ser herefter øllets vej fra vand, malt og Saaz humle til færdigt øl på flasker samt lagerfaciliteterne, før øllet køres ud til forhandlerne.

Hancock brygger øl med fokus på kvalitet frem for kvantitet. Høker Bajer, som er bryggeriets pilsner, har en alkoholprocent på 5,0 og fremstillingstiden er mindst 45 dage. Høker Bajer er i øvrigt kåret som den bedste pilsner af månedsmagasinet ”Smag og Behag”.

Hancock fremstiller 10 forskellige øltyper foruden 2 hvidøltyper og en række kvalitets sodavand.  Fremstillingstiden vokser typisk med øllets alkoholstyrke. Det tager mindst 6 måneder at fremstille en Old Gambrinus, som har en alkoholprocent på 9,5 og Hancock Julebryg og Påske Bryg, som har en styrke på 10,5%, tager det mindst 1½ år at fremstille.

Besøget afsluttes i den hyggelige kælder med smagsprøver af nogle af de mange øltyper, som bryggeriet fremstiller, men hvis du foretrækker noget alkoholfrit i stedet, byder Hancock også på deres kvalitetssodavand.

Gratis deltagelse. Max. en ledsager pr. medlem.

Tilvalg

Ledsager
kr. 0

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close