14-11-2018 16:51:08

Besøg hos ingeniørvirksomheden Rambøll i Roskilde

Rambøll i Roskilde - Regions Sjællands afdeling af et af Nordeuropas største ingeniørvirksomheder Få et kik bag facaden på en topmoderne ingeniørvirksomhed - Rambøll koncernen - Roskilde kontoret - projekter og medarbejder - job hos Rambøll
Arrangør: Erhvervsudvalg, IDA Sjælland
Medarrangør: BYG Sjælland, IDA Sjælland

Rådgivende ingeniører og andre eksperter

Rambølls forretningsenheder i Danmark indgår i Rambøll Gruppen, der er en førende ingeniør-, design- og rådgivervirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. Rambøll Gruppen beskæftiger 14.000 medarbejdere, heraf ca. 3.100 medarbejdere i Danmark, og har en betydelig tilstedeværelse i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Central- og Sydeuropa, Indien og Mellemøsten, suppleret med en markant repræsentation i Asien, Australien, Sydamerika og det sydlige Afrika.

Med næsten 300 kontorer i 35 lande lægger vi vægt på lokal erfaring kombineret med en global vidensbase. Vi stræber altid efter at levere inspirerende og præcise løsninger, der gør en ægte forskel for vore kunder, slutbrugere og samfundet som helhed.

Rambøll arbejder inden for markederne: byggeri, transport, byudvikling, vand, miljø og sundhed, energi, olie & gas og management consulting.

Klaus Ole Schulz - Chief Consultant, Drone Pilot Ka. 2, B. Sc. Mech. - Building Services and Process installations - Building, Chief Consultancy Services

vil lede os igennem aftenens program:

DAGSORDEN / Program:

Velkomst og lidt om mig - Klaus Ole Schulz

Præsentation af Rambøll koncernen

Præsentation af Rambølls Sjællands kontor i Roskilde:

  • Medarbejdere
  • Projekter i Danmark og udlandet
  • Reality Capture og droner i projekter

Job i Rambøll og medarbejder pleje

Lettere traktement

Spørgsmål

Tak for i dag

Tilvalg

Ledsager
kr. 0

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close