17-10-2018 23:34:12

Besøg hos Jysk Display – Messeoplevelser i verdensklasse

Arrangør: IDA Vestjylland

Jysk Display startede tilbage i 1970 og er i dag en moderne international virksomhed, baseret på dansk kvalitet, design og projektstyring.

Jysk Display er Skandinaviens største totalleverandør af messer, udstillinger og showrooms og løser hvert år hundredvis af spændende opgaver over hele kloden. Ingen opgave er for stor, og ingen for lille.

Alt sammen styres fra hovedkontoret i Viborg. Og det er ligegyldigt, om kunden befinder sig på den anden side af kloden. Jysk Display sætter scenen, så kunderne kan koncentrere sig om at vise det de er bedst til. Virksomheden oplever stor vækst, og mange har erfaret, at messedeltagelse er en hurtig og sikker vej til eksport og øget salg.

I 2011 købte Palle Damborg virksomheden. Der er i dag mere end 80 ansatte, som råder over 26.000 m2 produktionsareal, lager og administration.

Tag med en tur rundt i de enorme arealer og oplev den imponerende virksomhed!

Deltagergebyr: Gratis arrangement. Kun for IDA Medlemmer.
 
SMS REMINDER: Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte tjekmark i SMS reminder når du tilmelder dig!

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

>>>VIGTIGT<<<
Begrænset antal pladser:
Er du blevet tilmeldt arrangementet, men kan ikke deltage alligevel, er det vigtigt at du giver besked til mødetilmelding på tlf. 33 18 48 18. Så står arrangør ikke med bespisning til flere end der er tilmeldt. Samtidig kan den næste på ventelisten nå at blive tilmeldt.

Kommende arrangementer
fra IDA Vestjylland

20 mar.
Generalforsamling IDA Vestjylland 2019
  • Aarhus University, AU Herning, Herning
  • onsdag d. 20. marts kl. 18:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close