19-11-2018 12:53:38

Boligfinansiering for viderekommende

Hvis du har læst den senere tids avisartikler om realkreditlån er du måske kun blevet forvirret på et højere niveau? Lars Baadsgaard: "Jeg tror godt jeg kan love, at du efter dette foredrag vil være klogere på realkreditbelåning end din nabo!"
Arrangør: Kompetenceforum, IDA Nord

IDA Nord Kompetenceforum har engageret Lars Baadsgaard fra Forbrugerrådet til at guide os igennem følgende program:

  • Hvordan finansieres ejerboligen og hvad er rente, afdrag, bidrag, bidragstillæg, kursskæring og andre gebyrer?
  • Hvorfor stiger bidraget til realkreditinstitutterne og kan man gøre noget ved det?
  • Hvilke finansielle mekanismer er der i de forskellige lånetyper?
  • Hvordan finder du frem til den for dig rigtige realkreditlånetype?
  • Hvordan kan du selv bruge de såkaldte periodeomkostninger, når du skal vælge realkreditlån?
  • Nykredits to-lagsbelåning er på retræte - hvorfor og hvad betyder det for kunderne?
  • Realkredit Danmark siger at lønsomheden skal op - kommer du som forbruger til at betale?
  • Hvorfor stiger omkostninger & gebyrer - når boligejernes restancer falder?

Lars Baadsgaard projektleder hos magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge:
Lars er uddannet merkonom og HD i finansiering, han har en lang karriere i revisions- og banksektoren bag sig og har desuden været selvstændig rådgiver og underviser i privatøkonomi og investering. Lars er testansvarlig for test af finansielle produkter i forbrugermagasinet Forbrugerrådet Tænk Penge.

Forbrugerrådet Tænk er en medlemsorganisation for forbrugere. Vores nye slogan er ”Vi tænker, før du handler” og det betyder for dig som forbruger, at vi i Forbrugerrådet Tænk stiller skarpt på det, som vi er bedst til: at tænke alle de tanker, der kan hjælpe forbrugerne med at træffe et velovervejet valg, når de handler. Vi udgiver to forbrugermagasiner: Forbrugerrådet Tænk og Forbrugerrådet Tænk Penge og dækker således en meget stor del af alle de fysiske produkter og finansielle produkter, som du møder i dagligdagen.

Vores ambition er, at mange flere danskere skal få øjnene op for, at det lønner sig at melde sig ind i Forbrugerrådet Tænk. På denne måde opnår vi og du flere muskler og engagement til i endnu højere grad at påvirke myndigheder og virksomheder og bekæmpe identitetstyveri, farlig kemi i hverdagen, fusk i deklarationer og meget andet af det, der har indflydelse på vores trivsel og hverdag. Et at Forbrugerrådet Tænk Penge´s helt store mål er, via undersøgelser, guide´s og test at skabe gennemskuelighed i finanssektoren og hjælpe dig til at træffe det for den enkelte bedste finansielle valg.

IDA er vært ved sandwich, kaffe/the/vand samt frugt.

Oversigtskort over AAU, Fibigerstræde 16 finder du vedhæftet nederst på denne side.

Tilbud til medlemmer af IDA (deltagere i foredraget): Magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge i alt 3 numre for en samlet pris på 49 kroner. Eller magasinet Forbrugerrådet Tænk, magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge, web-adgang til alle test m.v. og adgang til telefonrådgivning i ½ år for en samlet pris af 298 kroner.

Tilvalg

Ledsager
kr. 100

Filer

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close