21-10-2018 01:49:27

Bring mennesker fra tanke til handling - Inspirations aften

På denne gratis inspirationsaften får du indblik i Performance Coaching. Kom og oplev, hvordan coaching kan hjælpe dine medarbejdere med at få det rette fokus, og få metoder til at motivere dine medarbejdere, så de når højere mål end forventet
Arrangør: IDA Lederforum Hovedstaden
Medarrangør: IDA Selvstændig

IDA-selvstændig er glad for endnu en gang at tilbyde et arrangement med Acuity Worlds direktør Henrik Wenøe, som flere gange har været taler på IDAs konference ”Ledelse der styrker”.

Få det bedste frem i dine medarbejdere

I løbet af aftenen får du indblik i coachingmodellen ”Exquisite Performance Coaching”, som er en model, der er specielt designet til at hjælpe mennesker med at øge deres performance. Den er et unikt værktøj for ledere, der ønsker, at forbedre deres medarbejderes præstationsevne, så de bliver i stand til at skabe de bedst mulige resultater – både for dem selv og den organisation, de er en del af.

Acuity World arbejder ud fra et positivt udgangspunkt, hvilket vil sige, at vi starter der, hvor tingene allerede fungerer hos en person/gruppe i stedet for at grave i problemerne. Det betyder også, at vi tager udgangspunkt i nuet og målet, når vi arbejder med at implementere forandringer i grupper – både i teams og i større organisationer.

Acuity Worlds inspirationsaftener har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for Personlig Coaching, Personligt Salg, Personlig Ledelse og Personlig Kommunikation og er en smagsprøve på Acuity Worlds uddannelse Personal Leadership Program – PLP™.

Program

 • Hvordan skaber du optimale betingelser for coaching?
 • Hvornår er coaching det rigtige værktøj?
 • Hvilket “Nu” giver det mening at arbejde fra, når du coacher?
 • Hvorfor får du ikke altid det, du ønsker dig?
 • Hvad skal der til for at kunne begynde at coache andre?

Målgruppe

Vores Acuity Evening om Personlig Coaching – PC™ er for dig, som gerne vil se og opleve, hvordan personlig coaching virker. Aftenen henvender sig især til dig, der arbejder professionelt inden for ledelse, salg eller marketing og andre professionelle personer, som ofte befinder sig i en situation, hvor de gerne vil kunne motivere både sig selv og andre til at opnå det bedste i arbejds- og privatlivet.

Underviser

Henrik Wenøe er Direktør og Cheftræner i Acuity World. Han er specialist inden for træning og coaching af ledere og sælgere og arbejder med personlig ledelse, personligt salg, coaching og kommunikation rettet mod topchefer og salgsfolk. Henrik har blandt andet arbejdet med Danske Capital, DSV, Danske Bank, Odense Kommune, Sønderborg Kommune, Fredericia Kommune, TDC, Logica, Haldor Topsøe, CP Kelco og Danica Pension.

Bemærkninger

Dørene åbnes klokken 17.45, hvor du kan få en kop kaffe eller te. Senere på aftenen bliver der serveret en sandwich, mens du har mulighed for at networke.

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum Hovedstaden

29 okt.
Inspirationsmøde om innovationsledelse
 • IDA Mødecenter, København V
 • mandag d. 29. oktober kl. 08:30
29 okt.
Sådan ledes fremtidens digitale organisationer
 • IDA Mødecenter, København V
 • mandag d. 29. oktober kl. 16:00
1 nov.
Når ledelse er på tværs – et foredrag der er ”spot on”!
 • IDA Mødecenter, København V
 • torsdag d. 01. november kl. 17:00
5 nov.
IDA TakeAways: Human + Machine
 • IDA Mødecenter, København V
 • mandag d. 05. november kl. 08:30
9 nov.
Acuity TALKS 2018 – Performance i forandring- heldags arrangement
 • Acuity World, Holte
 • fredag d. 09. november kl. 08:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Lederforum Hovedstaden

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close