17-11-2018 22:54:59

Brug din hjerne - til en forandring

Denne workshop henvender sig alle medarbejdere og ledere, der ønsker at få konkrete værktøjer med hjem for at undgår stress og blive bedre til at holde fokus.
Arrangør: KompetenceForum, IDA København

Brug din hjerne - til en forandring
Oplev hvordan du med kendskab til den nyeste hjerneforskning kan bruge din hjerne optimalt i en travl hverdag, så du minimerer risikoen for at få stress og bliver bedre til at udnytte hjernens sparsomme ressourcer.

Du får forståelse for, hvorfor det til tider er svært at holde fokus på en opgave, og hvordan du skal håndtere distraktioner. Du får indsigt i hjernens måde at håndtere forandringer, og det vil hjælpe dig næste gang, du ønsker at ændre uhensigtsmæssige vaner. Gennem konkrete øvelser oplever du, hvordan det er muligt at bevare overblikket, når du befinder dig i en stresset situation.

Du får metoder og viden med hjem, som du kan benytte til at skabe ny indsigt, når du skal løse en vanskelig opgave. Når du arbejder sammen med nogle mennesker, har du sikkert oplevet, at de kan være vanskelige at forstår og kommunikere med. Dette kan skyldes, at din hjerne har lukket ned. På workshoppen vil du lære metoder til at åbne for forståelsen igen. Du får en dybere forståelse af de mekanismer i hjernen, der er altafgørende for trivslen på arbejdspladsen, og hvordan du mere effektivt kan samarbejde med andre.

Denne workshop henvender sig alle medarbejdere og ledere, der ønsker at få konkrete værktøjer med hjem for at undgår stress og blive bedre til at holde fokus.

Underviser:
Kurset holdes af Fredi Falk Vogelius der er chefkonsulent i AAK og Ba.Sc.E.E. Fredi er internationalt certificeret coach på professionelt niveau, er certificeret underviser i 7 Gode Vaner og har 29 års erfaring med udvikling af mennesker.

Der serveres frugt  og vand ved kursusstart.

I løbet af aftenen serveres rugbolle med sodavand og kaffe/ te med kage.

Kommende arrangementer
fra KompetenceForum, IDA København

22 nov.
Husk at leve før du dør
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 22. november kl. 17:00
26 nov.
Mindfulness - Workshop
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 26. november kl. 17:00
27 nov.
Projektleder er det noget for dig?
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 27. november kl. 09:00
27 nov.
B S Christiansen - Fundamentet for god ledelse og et godt liv
  • IDA, København V
  • tirsdag d. 27. november kl. 17:00
28 nov.
Robusthed - København
  • Tivoli Hotel & Congress Center, København V
  • onsdag d. 28. november kl. 09:00
Se alle kommende arrangementer fra KompetenceForum, IDA København

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close