21-10-2018 16:53:37

Bunker Beer - Ølsmagning under jorden

Tag et kort afbræk fra den skarpe sommersol og nyd smagen af nordiske specialøl under jorden i en ægte bunker.
Arrangør: YngreForum, IDA København
Der smages på fem forskellige øl fra Bunker Beers sortiment af nordiske øl, hvor du samtidig bliver indviet i øllens underfundige verden. Der vil blive fortalt om øltyper, bryggemetoder, råvarer, historie og lignende.
 
Ølsmagningen foregår i en bunker på Ydre Østerbro. Bunkeren blev brugt som beskyttelsesrum under 2. verdenskrig, men er siden 2009 blevet benyttet til lager, ølsmagninger, detailsalg og diverse øleksperimenter. Bunkeren giver de optimale
betingelser for opbevaring af øl, eftersom der er både mørkt og køligt. Samtidig egner den helt specielle atmosfære under jorden sig glimrende til ølsmagninger.
 
Der fokuseres udelukkende på nordisk specialøl, da vi på vores breddegrader har en traditionsrig ølkultur, som er værd at sætte i fokus. Sortimentet er nøje udvalgt og visse af øltyperne vil under de rette forhold udvikle sig til en mere vinøs og afrundet øl. Bunker Beer sælger udvalgte danske håndbryg hovedsagligt fra nærområderne og importerer herudover det bedste øl fra Island, Norge, Sverige og Finland med henblik på videresalg til specialbutikker, caféer, restauranter mm.

Efter ølsmagningen vil der være mulighed for at fortsætte med at nyde diverse øl på den nyåbnede ølbar TAP10 på Østerbrogade 122, hvor første øl tilbydes til halv pris.

 

Arrangementet starter kl. 17 - husk at komme i god tid og gerne 10-15 minutter før. Du får ikke en billet tilsendt men bliver krydset af inden arrangementets start. Husk kvittering i tilfælde af, at der opstår tvivl om din tilmelding.

Ledsagere er velkomne, dog højst en ledsager pr. deltager. Medlemsprisen er 50 kr., mens ledsagerprisen er 100 kr.

Bemærk, at der er bindende tilmelding da der er få pladser til arrangementet.

 

Tilvalg

Ledsager
kr. 100

Kommende arrangementer
fra YngreForum, IDA København

24 okt.
Opfrisk din grundlæggende styrkelære - og få en gratis lærebog "Grundlæggende styrkelære".
  • Studenterhuset RUC, Roskilde
  • onsdag d. 24. oktober kl. 17:00
17 nov.
Comedy med Ruben Søltoft “Ting fra min mund”
  • Bremen Teater, København V
  • lørdag d. 17. november kl. 21:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close