19-11-2018 23:21:15

Byens Gulv

Danmarks bebyggede areal vokser og vores byområder bliver mere og mere befæstet. Det skyldes dels konkrete behov for mere befæstet areal, dels andre beslutninger i samfundet og gamle vaner. Byens Gulv konkretiserer tendenserne og giver indsigt
Arrangør: IDA Trafik og byplan

På konferencen BYENS GULV, vil 17 foredragsholdere fra ind- og udland, konkretisere tendenser, give indsigt og lægge op til at nytænke byens gulv som en central del af fremtidens by.

Konferencen Byens Gulv konkretiserer tendenserne, giver indsigt og lægger op til at nytænke byens gulv som en central del af fremtidens by.

På årets konference sætter vi blandt andet fokus på et af de temaer, som er begyndt at fylde meget – nemlig sikkerhed og terrorsikring. Hvordan ind tænker man det i byen på en intelligent måde, uden at gå på kompromis med åbenhed, tryghed og princippet om, at byen er for alle?

Derudover er der fokus på byens gulv i byomdannelse – både i de store og de små byer. Og igen i år er der et åbent spor, hvor alle aktører kan byde ind med deres egne projekter.

Formålet med konferencen er at samle alle med interesse for byens liv, funktion og materialer: Staten, kommuner, forsyningsselskaber, byplanlæggere, landskabsarkitekter, ingeniører, anlægsgartnere og leverandører. Deltag i konferencen - i fællesskab kan vi bryde rutinen og åbne mulighed for innovative løsninger.

Tilmelding og betaling foergår her - http://www.byplanlab.dk/byens_gulv2018

Tilvalg

Ledsager
kr. 0

Kommende arrangementer
fra IDA Trafik og byplan

28 nov.
Stationsnær byfortætning - kan vi få det hele?
  • IDA, København V
  • onsdag d. 28. november kl. 15:00
29 nov.
Ledelse der styrker 2018
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 29. november kl. 09:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close