26-04-2018 15:13:19

Chess - The Musical 2018

Glæd jer til en pragtopsætning af musicalen Chess. Et kærlighedsdrama fortalt med lidenskab og store musikalske øjeblikke. Det er første gang, at Chess opføres på dansk i en professionel opsætning, og der er tale om en helt ny iscenesættelse.
Arrangør: KulturForum, IDA København

Chess er en klassiker på den internationale musicalscene, med hits som Anthem, I Know Him So Well, One Night In Bangkok, Heaven Help My Heart og mange flere. Musikken er skabt af ABBA hit-magerne Benny Andersson og Björn Ulvaeus.

Når  der er premiere i 2018, bliver det i en pragtopsætning med et stort cast og 17 mands orkester - og for første gang på dansk!

Handlingen i Chess
Den temperamentsfulde amerikanske verdensmester i skak, Frederick Trumper, er i Merano for at forsvare sin titel mod den russiske skakmester Anatoly Sergievsky. Men det er ikke kun titlen som verdens bedste skakspiller, det gælder. Et storpolitisk nervespil mellem kold- krigstidens stormagter ruller sig ud i kulisserne og på skakbrættet. Samtidig forelsker Fredericks sekundant Florence Vassy sig i Anatoly, og trekantsdramaet bliver yderligere kompliceret, da Anatolys kone Svetlana melder sin ankomst.  

Anatoly Sergievsky
Stig Rossen skal spille sin glansrolle som den russiske skak-mester Anatoly – men denne gang skal han for første gang synge på dansk. Stig Rossen, som netop nu nyder stor succes som Kong Arthur i musicalen Spamalot i Tivoli, har været en af landets største musicalstjerner de sidste 25 år siden han brød igennem som Jean Valjean i Les Misérables i London i starten af 1990’erne – en rolle han siden har spillet over 1.500 gange i ti forskellige lande.

Florence Vassy
Xenia Lach-Nielsen har spillet et væld af roller i musicals og musikteaterforestillinger siden sin sceniske debut i Hair på Betty Nansen Teatret i 1995. Blandt højdepunkterne kan nævnes The Black Rider på Betty Nansen Teatret, Snedronningen på Østre Gasværk Teater, Snehvide på Aarhus Teater, Nick Cave Teaterkoncert, Matador i Operaen, Den Eneste Ene i Glassalen og senest Jordens Søjler på Østre Gasværk Teater.

Frederick Trumper
Bjarne Langhoff er uddannet fra Det jyske Musikkonservatorium. Han har blandt andet medvirket i Hair og Chess i Aarhus Musikhuset, Evita på Fredericia Teater samt Grease. I en årrække har han været sanger i disco-orkestret Le Freak og flere gange deltaget i DRs Melodi Grand Prix. I 2002 var han i finalen på tv-programmet Voice på TV2. Han har udgivet albummet Safe Distance.

Svetlana
Pernille Petersson Carmohn spiller Svetlana. Udvalgte opgaver: Jordens Søjler, Korsbæk på Bakken, Bakkesangerinde, Schoutur, Rottefælde revyen, Mamma Mia, Den Eneste Ene, Miss Saigon, Atlantis, Nødebo Præstegaard, Full Monthy, Robin Hood, Kameliadamen og mange andre forestillinger.

Spisning inden forestillingen
Inden forestillingen kl. 19:30 starter vi i A Hereford Beefstouw – Tivoli lige udenfor Tivoli kl 17:30 med at indtage deres Bøf Bearnaice menu inkl. fri saltbar. Drikkevarer udover første drik (et glas rød- eller  hvidvin, øl eller vand) er for egen regning. Under middagen uddeles billetter.

Tilmelding er efter 31. maj er bindende. UPDATE: Vi kan desværre ikke skaffe flere billetter.

O billetter i bedste kategori Rk 11-12

IDA Kulturforum v/ Henrik Nielsen 40504154

Tilvalg

1. Ledsager
kr. 875
Ekstra ledsagere (max 2)
kr. 950

Kommende arrangementer
fra KulturForum, IDA København

4 maj.
Amarone vinsmagning med 7 retters tapasmenu - San Marco JUNIOR
  • San Marco JUNIOR, Frederiksberg
  • fredag d. 04. maj kl. 18:30
5 maj.
Winemakers dinner med Luca Caporeale fra vinhuset Venchiarezza hos Ché Fè
  • CHÉ FÈ, København K
  • lørdag d. 05. maj kl. 19:00
6 maj.
Operabio - COCI FAN TUTTE
  • Imperial Bio, København
  • søndag d. 06. maj kl. 09:30
25 maj.
RØDE ORM
  • Bondestuen, Klampenborg
  • fredag d. 25. maj kl. 17:30
25 maj.
Winemakers Dinner V fra Piemonte hos Ché Fè - fredag
  • CHÉ FÈ, København K
  • fredag d. 25. maj kl. 19:00
Se alle kommende arrangementer fra KulturForum, IDA København

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close