23-06-2018 04:41:35

Chokoladekursus for begyndere

Har du altid haft lyst til at lære at mestre chokoladefremstilling så den rette krystalstruktur opnås. Nu har du chancen, når Vanilla Chokolatier og konditori byder os indenfor til et begynderkursus i chokoladefremstilling.
Arrangør: Kemiteknisk Udvalg, IDA Syd
Medarrangør: Trekantafdeling, IDA Syd

Kunne du tænke dig at lære grundteknikkerne til en god ganache og en god temperering?

Så er dette lige kurset for dig! Vi gennemgår alle de vigtigste teknikker omkring temperering, hvad der er svært og hvorfor det nogle gange går galt. Vi temperer chokolade hver især, så man får teknikkerne i hænderne.
Vi laver i fællesskab en smag til vores fyldte chokolader og gennemgår hvad der er vigtig i forhold til holdbarhed i cremen, i forhold til smage, og hvordan man får den ønskede konsistens.

Der vil være to pauser imens chokoladen får hviletid. Her vil der være en kop kaffe/the.

Vi laver hver især ca 20 stk fyldt chokolade. Det er muligt at tilkøbe ekstra 20 stk ved en merpris på 80,- kr. Dette kan bestemmes og bestilles på dagen.

Der vil selvfølgelig være opskrifter og teknikker til temperering, så man kan fortsætte derhjemme efterfølgende.

Tilvalg

ledsager
kr. 300

Kommende arrangementer
fra Kemiteknisk Udvalg, IDA Syd

9 okt.
Fermentering af grøntsager kursus - hands on
  • Vinding skole, Vejle
  • tirsdag d. 09. oktober kl. 17:00
13 nov.
Kemien bag god vin - på Danmarks eneste BOB - med vinsmagning
  • Skærsøgaard Vin, Almind
  • tirsdag d. 13. november kl. 16:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close