20-10-2018 11:27:55

Chris MacDonald – Oplev Danmarks foredragsholder nr 1. Få en oplevelse ud over det sædvanlige i "Mentalitet og motivation"

Kom og oplev Danmarks foredragsholder nr 1, Chris Mcdonnald Vedr. udlevering af billetter: Der vil stå nogle IDA repræsentanter i døren og krydse jer af.
Arrangør: IDA Syd

Program

17.00-18.00 Kaffe, vand, networking

18.00-20.00 Chris McDonnald: "Mentalitet og motivation"

20.00-21.00 Et glas vin/øl, networking

Om foredraget: Mentalitet og motivation
For at opnå synergi mellem krop og sind skal der træffes gode valg, men det kræver den rette mentale indstilling og motivation.

Men motivationen går op og ned som en sinuskurve, og derfor har du brug for andre redskaber til at understøtte den. Med udgangspunkt i den videnskabelige litteratur giver Chris MacDonald dig indsigt og værktøjer til bedre at forstå og styrke dit mindset, din motivation og din viljestyrke.

I dette foredrag inddrager Chris MacDonald sine egne erfaringer, læring og sjove oplevelser i forbindelse med Race Across America, verdens hårdeste sportsbegivenhed.

Et cykelløb tværs over USA på i alt 5000 km. Chris MacDonald blev kåret til “Rookie of the Year” og endte på en flot andenplads. En rangering som måske lærte Chris MacDonald mere end det at stå øverst på sejrsskamlen.

Vi er alle hele tiden under udvikling bevidst eller ubevidst, og det er muligt for alle at ændre sine vaner og derigennem opnå øget livskvalitet og forbedret sundhed, uanset om det er en lille eller en større ændring. Det hele starter fra nakken og op.

Oplev et super motiverende, yderst inspirerende og humoristisk foredrag med Chris MacDonald. Chris MacDonald har vundet prisen som årets motivator 2008, årets motivator 2009, Danmarks bedste foredragsholder indenfor sundhed og humor samt som årets underviser i personlig udvikling i 2010.

Om Chris MacDonald
Chris har boet i Danmark i en lang række år, men han kommer oprindeligt fra USA.

Med en baggrund indenfor træningsfysiologi, ernæring og sportspsykologi, bl.a. fra Københavns Universitet – og som skaber af koncepterne “Strong Body – Strong Mind” og “Sundhed i Balance”, er Chris MacDonald blevet forgangsmand indenfor den sunde og aktive livsstil.

Han skriver løbende for Berlingske Media – herunder Berlingske, BT og Løb nu.

Chris MacDonald er blevet kendt i Danmark, Skandinavien og internationalt for sine meget inspirerende seminarer om sund livsstil, motivation og målsætning.

Ligeledes er Chris MacDonald kendt fra tv-programmerne: ”Chris på chokoladefabrikken”, ”Chris på skolebænken”, ”Chris på vægten” samt “By på skrump”, hvor han hjalp Ebeltoft med at tabe sammenlagt flere tons.

Chris MacDonald har selv en baggrund som elite-atlet, bl.a. som roer på det amerikanske landshold og som sølvmedaljevinder i det, der er blevet kåret som ’verdens hårdeste sportsbegivenhed’, det 5000 km. lange non-stop cykelløb tværs over det amerikanske kontinent, Race Across America.

Tilvalg

Første ledsager
kr. 200
Efterfølgende ledsagere
kr. 300

Kommende arrangementer
fra IDA Syd

27 okt.
Anne Linnet – Alsion
  • Alsion, Sønderborg
  • lørdag d. 27. oktober kl. 20:00
28 okt.
Birthe Kjær , 50 års jubilæum - Gram Slot
  • Gram Slot, Gram
  • søndag d. 28. oktober kl. 20:00
1 nov.
INDUSTRI 4.0 - Fremtidens Intelligente Industri
  • SOLAR Danmark, Vejen
  • torsdag d. 01. november kl. 12:00
15 nov.
Exploring Bioscience 2018
  • Centralværkstedet, Aarhus C
  • torsdag d. 15. november kl. 12:30
8 dec.
Juletræsfældning, gløgg og æbleskiver - Rødekro
  • Øster Løgumvej 72, Rødekro
  • lørdag d. 08. december kl. 12:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Syd

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close