21-05-2018 22:17:28

Convenience - Et sundt alternativ i en travl hverdag?

Vi sætter fokus på conveniencekulturen med oplæg om fortiden og nutiden hvor kvalitet og sundhed er i centrum. Desuden vil der være en diskussion/debat om fremtidsscenariet, hvor både oplægsholdere og deltagere vil kunne fremlægge deres synspunker
Arrangør: IDA Levnedsmiddelselskabet
Medarrangør: IDA Young Professionals

Program

19:00 - 19:10 Velkomst v. Rie Sørensen, LEVS
19:10 - 19:40 Convenience udviklingen gennem årerne v. Åse Hansen, KU Science.
19:40 - 20:10 Danskerne og fastfood v. Gitte Gross, DTU Fødevareinstituttet.
20:10 - 20:30 PAUSE
20:30 - 21:00 Conveninece i detailhandlen v. Mette Mecklenburg, COOP.
21:00 - 21:20 Debat/Diskussion om fremtidens conveniencekultur v. Birgitte Glad, LEVS.
21:20 - 21:30 Afrunding v. Birgitte Glad, LEVS

Kommende arrangementer
fra IDA Levnedsmiddelselskabet

11 jun.
Besøg på bylandbrug i København - og mulighed for spisning
  • ØsterGRO, København
  • mandag d. 11. juni kl. 16:30
15 jun.
Folkemødet: Lokale fødevarestrategier, på vej mod bæredygtighed!
  • Folkeskibet
  • fredag d. 15. juni kl. 12:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close