21-11-2018 05:12:19

Dansk Gummi Industri - besøg en spændende virksomhed

Som et led i Industriens Uge i Trekantområdet inviterer IDA medlemmer og ledsagere samt gæster til et spændende besøg hos en moderne virksomhed, der har mere end 100 år bag sig.
Arrangør: Erhvervsudvalg, IDA Syd
Medarrangør: Kompetenceforum, IDA Syd

Dansk Gummi Industri er en spændende virksomhed, der producerer emner til blandt andet vindmølleindustrien, levnedsmiddelindustrien og mange andre typer industrier. Emnerne produceres i traditionelle gummier og i polyurethan. Virksomheden har en forholdsvis ny bygning i Koldings industriområde. Dansk Gummi Industri producerer deres emner i Polyurethan i en bygning, der ikke er i direkte forbindelse med virksomhedens hovedbygning.

Virksomheden er spændende at besøge - og hvis du har en idé om, at en gummiproducerende virksomhed er beskidt - læs sort af kulstøv - så kom og se noget helt andet. Vi vil få en orientering om virksomheden og få en omvisning i produktionen.

Besøget er et led i Industriens uge i Trekantområdet. I denne uge sætter Trekantområdet fokus på industri og på arbejdspladser i industrien. Der er mange produktionsvirksomheder i Trekantområdet - og dem vil vi gerne være med til at vise nogle af frem.

Alle er velkomne til dette arrangement. Arrangementet er gratis, men ved eventuel udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr.150,-.

Tilvalg

ledsager
kr. 0

Kommende arrangementer
fra Erhvervsudvalg, IDA Syd

27 nov.
IoT event in Esbjerg
  • Aalborg Universitet Esbjerg, Esbjerg
  • tirsdag d. 27. november kl. 15:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close