22-10-2018 16:41:07

Demonstration af tøris og dens anvendelsesmuligheder samt ølsmagning

Arrangementet er et dobbelt arrangement. Først får vi en rundvisning og demonstration hos Dry Ice Technology i Vejrum, hvorefter vi kører til Struer Håndbryg for at smage forskellige typer øl.
Arrangør: Holstebro Afdeling, IDA Vestjylland
Medarrangør: IDA Vestjylland

Når man siger tøris, tænker de fleste af os sikkert på scenerøg i forbindelse med en koncert. Tøris har dog også andre muligheder. Det kan bla. bruges til rensning og desinficering af stort set alle mulige materialer. Kom og få en demonstration af dens muligheder.

Tøris blæses på med tryk på 2-15 bar, hvor tørispillerne fordamper i samme øjeblik, de rammer overfladen. I modsætning til de mere traditionelle rensningsmetoder er der ikke noget restprodukt, men kun det afstrippede materiale. Desuden afsættes der ingen fugt, hvorfor det også kan rense mere sarte emner såsom finmekaniske og elektroniske dele. Da der anvendes flere forskellige slags dyser og tørispiller, vil det oftest være muligt at isblæse på stedet. Derved undgår man tidskrævende og kostbar afmontering, forsendelse og atter montering. Det betyder også, at der ikke er omkostninger til bortskaffelse af blæsemiddel og opløsningsmidler, og det rengjorte emne kan tages i brug med det samme.

Tørisblæsning fjerner effektivt belægninger som plastic, maling, lim, olie, slibemidler, sod m.m. og efterlader intet affaldsprodukt fra selve rensningsprocessen.

Derfor er tørisblæsning den reneste, mest miljøvenlige og oftest den eneste mulige løsning.

Undgå kostbar afmontering og forsendelse og vælg effektiv og besparende rensning på stedet.

Læs mere på www.dryice4you.com og www.facebook.com/dryice4you

 Lehmann Højriis startede Struer Håndbryg for nu tre år siden, og det griber fortsat om sig med flere aktiviteter i bryggeriet på Ringgade 66 i Struer.

»Vi er i færd med at lave forskellige nye tiltag i vores lokaler, Blandt andet har vi indrettet en bryggerstue, så vi også kan invitere gæster indenfor til smagninger, hvor man samtidig får den gode historie med om, hvordan vi laver vores øl. Det synes vi er en væsentlig viden for vore kunder,« siger Lehmann Højriis.

Han glæder sig til at præsentere den nye Borgmester-øl, som er brygget på blandt andet whisky-malt og røg-malt - og det giver smag. Venø-bryggen er en lys ale, der er kraftigere end den velkendte ale, Saga. Den mørke stout-øl, Skonnert, tilfredsstiller sikkert smagsløgene hos nogle. Desuden brygger han en hvedeøl samt jule- og påskebryg.  

»Sidste år producerede vi knap 17.000 liter special-øl, og vi har endnu ikke hældt øl ud. Det er stadig en hobby - og ikke nogen forretning. Og vi søger stadig efter muligheder for at forøge vores produktion med et større anlæg,« siger Lehmann Højriis.

»Det er altid sjovt og hyggeligt at møde »øl-folk«, som er en bred skare fra alle samfundslag. Vi får en god snak om de forskellige ølsorter fra Struer Håndbryg, der efterhånden kan købes mange steder i lokalområdet. Der er selvfølgelig mulighed for at smage og eventuelt købe bryggeriets produkter denne aften.

Læs mere på www.struerhaandbryg.dk og www.facebook.com/StruerHaandbryg

Kommende arrangementer
fra Holstebro Afdeling, IDA Vestjylland

26 okt.
Østerssafari ved Oddesund
  • fredag d. 26. oktober kl. 14:00
12 nov.
Ta' med på besøg hos dykkervirksomheden JD Contractor.
  • JD Contractor, Holstebro
  • mandag d. 12. november kl. 16:30
21 nov.
Julebanko i Vinderup
  • Vinderup Realskole, Vinderup
  • onsdag d. 21. november kl. 18:30
2 dec.
Jul på Hjerl Hede / Christmas at Hjerl Hede
  • Hjerl Hede, Vinderup
  • søndag d. 02. december kl. 10:00
19 jan.
Nytårskoncert 2019
  • Musikteateret Holstebro, Holstebro
  • lørdag d. 19. januar kl. 15:00
Se alle kommende arrangementer fra Holstebro Afdeling, IDA Vestjylland

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close