20-09-2018 15:20:05

Designfaglighed der gør en forskel #4

Design er fundamentet for en bedre fremtid, og det er os designere og ingeniører der skal gøre arbejdet. Vær med når vi sammen med Design denmarks aktivitetsudvalg inviterer til en super lærerig eftermiddag, for hele verdens skyld!

Hvornår?

mandag d. 24. september 2018 KL. 16:30 - 19:30
Tilmeldingsfrist
fredag d. 21. september 2018 - 23:55
Arrangementsnummer
328580
13 ledige pladser

Hvor?

A.Petersen
Kløvermarksvej 70
2300 København S
Arrangør: IDA Design & Innovation
arrangementsbillede

Det er oplagt, at vi som designere deltager i debatten om bæredygtighed og byder ind med vores faglighed. Vi kan nemlig komme med praktiske løsninger på store udfordringer. Vi kan se nye muligheder og udvikle og opgradere løsninger. Derfor har vi et ansvar for at tale bæredygtighed ind i virksomhederne. Vi skal bruge vores faglighed, så den er til gavn for ”people, planet and profit.”

Designfaglighed #4 handler om bæredygtighed. Vi har inviteret 3 spændende personer, som alle vil holde oplæg om deres viden om og erfaringer med bæredygtighed. Arrangementet er for en blandet faggruppe af ingeniører og designere.

Program

Velkomst

Oplæg fra de 3 oplægsholdere:

 • Jesper Panduro - Direktør, Skagerak
  Wickie Meier - Really ApS og tidligere Index.
  Mikkel Stenbæk Hansen - Direktør, Danish Ethical Trading Initiative

Diskussion i tværfaglige grupper – hvad vil vi gerne vide mere om?

Debat i plenum over de spørgsmål grupperne er kommet fra til

Vin & netværk

Om foredragsholderne:

Jesper Panduro, Direktør, Skagerak
Siden Jesper overtog Skagerak i 2010, har han formået at udvikle Skagerak til et internationalt brand med respekt for de nordiske rødder og et godt håndværk. For ham har en bæredygtig tilgang altid været en grundsten i Skageraks DNA. Det handler om at lave smukt og funktionelt design, som holder i generationer. Og nøglen til dette er kvalitet, fra start til slut – både i forhold til design, produktion og i relation til mennesker og vores planet. Som et nyt tiltag har han derfor lanceret Skageraks første cirkulære økonomi tiltag kaldt Reclassic– en platform for køb og salg af brugte Skagerak møbler.

Wickie Meier, Really ApS og tidligere Index.
Wickie Meier har en lang international karriere med fokus på socialt bevidst og bæredygtigt design. Hun er blandt andet medstifter af Danmark INDEX: Design to Improve Life Award, og har derudover arbejdet som konsulent for organisationer som Unicef samt været lektor i bæredygtige designstrategier på Esmod Design School i Berlin. Siden 2015 har hun været direktør for Really ApS. Really upcycler brugte tekstiler til nye materialer, der har til hensigt at udfordre design- og arkitekturbranchen i deres materialebrug og til designe med cirkulær økonomi i mente.

Mikkel Stenbæk Hansen, Direktør, Danish Ethical Trading Initiative
Mikkel Stenbæk Hansen har de sidste 15 år arbejdet med strategi, politik og ledelse indenfor miljø og bæredygtighed. Mikkel har en stor erfaring fra sit arbejde inden for en lang række sektorer, herunder den offentlige sektor, erhvervslivet, rådgivningsindustrien, miljø- og udviklingsorganisationer og forskningsmiljøet. Han har for nylig været ansvarlig for en række bæredygtige ansvarsområder, herunder arbejdet med FN’s bæredygtige verdensmål.

Vi glæder os til at se dig!!

Tilmeld

Kommende arrangementer
fra IDA Design & Innovation

24 sep.
Designfaglighed der gør en forskel #4
 • A.Petersen, København S
 • mandag d. 24. september kl. 16:30
27 sep.
We Work Global Goals 2
 • IDA, København V
 • torsdag d. 27. september kl. 16:00
8 okt.
What the Block #3 - Internet of Transparancy
 • IDA Innovate, København V
 • mandag d. 08. oktober kl. 17:00
10 okt.
High Tech Summit at DTU
 • DTU, Lyngby
 • onsdag d. 10. oktober kl. 08:00
11 okt.
Days of Impact
 • KBH Projects, København SV
 • torsdag d. 11. oktober kl. 09:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Design & Innovation

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close