18-11-2018 07:30:38

Det Digitale Byggeri - hvornår skal du engagere dig i det?

Er det Det digitale Byggeri kun noget for specialister og stor projekter? Eller bør flere virksomheder og medarbejdere tage aktiv del i udviklingen?
Arrangør: Bygningsteknisk Gruppe, IDA Nordsjælland
Medarrangør: IDA Byg

Det Digitale Byggeri har været diskuteret som  en vision i mere end 15 år og er gradvist realiseret primært hos større rådgivere. Hvor langt er Det Digitale Byggeri lige og hvordan arbejder man med det. Men Det DigitaleByggeri er langt fra et statisk koncept, nye muligheder opstår og skal udbredes til alle byggeprojekter og alle aktører.

Arrangementet henvender sig primært til ingeniører fra rådgivere, entreprenører, bygherrer og kommuner.  Det er hensigten med dette arrangement at give deltagerne inspiration til hvor dan man timer sin indsats omkring digitaliseringen. Er det for tidligt eller er det for sent at hoppe på vognen.

 På mødet vil ekspertisechef Stig Brinck fra NIRAS fortælle, hvor han har udviklet sin strategi for sit engagement inden for Det Digitale Byggeri.

Dernæst vil en medarbejder fra NIRAS fortælle hvordan der arbejdes med digital projektering og hvordan depåvirker de ingeniørmæssige udfordringer og udviklingsmuligheder.

Endelig vil vi sammen med deltagerne diskutere de rejste problemstillinger: potentielle nye forretningsmuligheder, forandringsprocesser, virksomhedernes og medarbejderes indstilling og indsats  i forhold til nye muligheder for nye udviklings- og forretningsområder.  

I en pause vil vi servere sandwich og øl/vand.

Arrangør: Kjeld Gammelgaard - mobil 40431115

Kommende arrangementer
fra Bygningsteknisk Gruppe, IDA Nordsjælland

29 nov.
Konference om 3D print i byggeriet
  • Teknologisk Institut, Taastrup
  • torsdag d. 29. november kl. 09:00
21 feb.
Optimering og brugen af de digitale teknologier indenfor byggesektoren
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 21. februar kl. 16:45

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close