17-12-2018 06:21:41

Det er ikke farligt! "Digitalisering" - Fremtiden tilhører de frygtløse

Du ikke skal være nervøs for den tiltagende digitalisering. I stedet skal du tage imod den med et åbent sind og se mulighederne. Astrid Haug viser på en overskuelig måde, hvordan digitaliseringen forandrer alt, og hvad du kan gøre for at være med.
Arrangør: IDA Lederforum Nordjylland

Der bliver talt om digitalisering og ny teknologi alle steder, men hvad betyder det, når alle brancher bliver digitaliserede, og der dermed er teknologi i alt? Digitalisering er et spørgsmål om, hvordan vi griber verden an. Om vi frygtsomt overlader det til alle de andre at finde svarene og tage chancer. Eller om vi frygtløst kaster os ud i nye eventyr og finder de rette løsninger i de muligheder, som teknologien medfører.

Astrid har i sin bog “Fremtiden tilhører de frygtløse – en guide til den digitale forretningsudvikling” undersøgt, hvordan man som virksomhed, samfund og individer skal navigere i en verden, der bliver mere og mere digital.

I dette inspirerende og optimistisk foredrag forklarer hun nogle af de nyeste tendenser inden for digitalisering, kommunikation og disruption, og giver jer samtidig gode råd til de mange forandringer. Og hun lader det ikke blive ved snakken. Foredraget giver lyst og mod til at kaste sig ud i alt det nye digitale. Tag med Astrid Haug på en tur ud i det digitale landskab, og bliv klogere på, hvordan I udvikler jeres forretning digitalt.

Bemærk at du har mulighed for at købe Astrids bog via tilmeldingen til arrangementet.

Astrid Haug, født 1978, er selvstændig rådgiver og hjælper virksomheder og organisationer med strategisk brug af sociale medier. Hun er formand for Dansk Kommunikationsforening og har bl.a. udgivet LYT TIL ELEFANTERNE – DIGITAL KOMMUNIKATION I PRAKSIS i 2009 sammen med Anna Ebbesen og SIG DU KAN LI MIG - INDHOLDSSTRATEGI FOR SOCIALE MEDIER .

Astrid Haug er uddannet cand.mag. i medievidenskab og har de seneste ti år arbejdet med den nyeste udvikling inden for sociale medier og politisk kommunikation, herunder som community manager på Berlingske, pressechef i Københavns Kommune og på Christiansborg, særlig rådgiver i Kulturministeriet samt som frivillig kampagnemedarbejder for Demokraternes præsidentkandidat John Kerry i 2004.

IDA Lederforum Nord er vært for en sandwich og øl/vand i pausen.

Tilvalg

Bogen "Fremtiden tilhører de frygtløse"
kr. 200

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum Nordjylland

30 jan.
Disruption i praksis – et virksomhedsbesøg hos GomSpace
  • GomSpace, Aalborg Øst
  • onsdag d. 30. januar kl. 17:00
25 mar.
Digitalisering, disruption, viden og vækst
  • AAU, Aalborg
  • mandag d. 25. marts kl. 14:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close