21-11-2018 05:09:16

DET KREATIVE LEDERSKAB

Kreativt lederskab er for alle, der ønsker at øge det kreative potentiale i deres teams og organisationer. Vi tager dig på en inspirerende rejse i kunsten i at kunne skabe motiverede og højt ydende medarbejdere, og ikke mindst robuste kreative processer.
Arrangør: IDA Lederforum Hovedstaden
Medarrangør: IDA Operations Management

HVAD GØR DETTE ARRANGEMENT RELEVANT?

Vores opgave som ledere med fremtidens teknologiske innovationsbehov, er at kunne få medarbejderne med forskellige alsidige kompetencer til at spille bedre sammen og derigennem få flere perspektiver i spil – at kunne gå fra Red Ocean strategi til Blue Ocean strategi, eller sagt på en anden måde: Kunsten at kunne bevæge sig fra traditionel teknologisk ledelsestænkning til det ekstraordinære. Og hvem ville dog ikke kunne mestre den kunst?

For at du kan få kendskab til know how som leder, er aftenens specielt udvalgte indlægsholdere to meget anerkendte personligheder, som begge har knowing how:

Fra det hæderkronede forlag, Gyldendal, vil administrerende direktør, Morten Hesseldahl, høste ud af sine praktiske erfaringer, om hvordan han med succes har stået for topledelsen af det internationale anerkendte Kongelige Teater. Fra CPH Business Academy har vi fornøjelsen at kunne invitere Niels Kühl Hasager, som udover at have mange ansvarsfulde ledelsesposter også har evnen til at videregive viden på masterniveau på den mest inspirerende måde indenfor internationalisering, innovationsledelse og strategisk forretningsudvikling.

Med disse to stærke indlægsholdere vil aftenens program give dig ny anvendelsesorienteret indsigt på en dynamisk måde, ved at kombinerer praksis, refleksion og teori. Så du som leder kan få nye perspektiver og selvindsigt i kunsten i det kreative samarbejde.

Om arrangør:

Civilingeniør Catharina Palbo, kendt fra de succesfulde MIND THE GAP - IDA Workshops, er facilitator på denne spændende event, og vil med hendes dynamiske og levende personlighed sørge for, at vi alle får et par oplevelsesrige timer sammen i en hyggelig atmosfære.

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum Hovedstaden

27 nov.
B S Christiansen - Fundamentet for god ledelse og et godt liv
  • IDA, København V
  • tirsdag d. 27. november kl. 17:00
3 dec.
Personlig Kommunikation
  • IDA, København V
  • mandag d. 03. december kl. 17:00
6 dec.
Krav til fremtidens leder – et unikt foredrag!
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 06. december kl. 17:00
24 jan.
Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 24. januar kl. 08:30
4 mar.
Leading SAFe - København
  • Tivoli Hotel & Congress Center, København V
  • mandag d. 04. marts kl. 09:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Lederforum Hovedstaden

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close