11-12-2018 00:03:12

DISRUPT DIT MINDSET - og få succes med BIG data

Hvad hvis DU ikke er så nytænkende, som DU går og tror? og hvordan kan DU arbejde med organisationens strategiske tænkning og derved forbedre de organisatoriske forudsætninger for at skabe værdi med Big Data konceptet?
Arrangør: IDA Lederforum Hovedstaden
Medarrangør: IDA Operations Management

Første skridt på rejsen mod innovation, transformation og nye forretningsmodeller er, at du tør udfordre dit mindset!. Vær derfor med når professor Torsten Ringberg gør os klogere på den markante sammenhæng, der er mellem en succesfuld big data-strategi og vores ledelsesmæssige mindset. For ønsket om at være teknologisk foran, kommer ofte til at ske på bekostning af fokus på kundernes oplevelser. Lighedstegnet mellem disruption og ny teknologi er kun den halve sandhed. Hvad er den anden halvdel?

Arrangementet tager udgangspunkt i bogen 'Disrupt dit Mindset – og få succes med Big Data', der introducerer fire dominerende strategiske mindset.

Du bliver klogere på:

 • Hvad skaber mest værdi – teknologisk innovation eller mindset innovation ?
 • Hvorfor dit mindset virker som et mentalt bur og forhindrer dig i at se nye (disruptive) muligheder i din interaktion med kunderne. Hvordan får du det justeret ?
 • Hvordan din organisation kommer i gang med at anvende big data-genereret viden fra kunderne på tværs af organisatoriske siloer. Skal processen styres top-down, vokse organisk bottom-up eller skal det ske gennem eksemplets magt?

Der vil blive mulighed for at networke imens Sølysts lækkerier bliver serveret, så smagsløgene bliver 'disruptet'.

Der vil være mulighed for at kunne købe bogen "Disrupt dit Mindset - og få succes med Big Data". Bogen er udgivet på Forlaget DJØF. Læse mere HER

Om indlægsholder Torsten Ringberg

Professor ved CBS på Institut for Afsætningsøkonomi. Hans forskning afdækker, hvorledes mentale modeller skaber identitets- og virkelighedsopfattelse. Han har konsulteret for internationale og danske virksomheder og har vundet flere priser i USA for dette arbejde.

Som person er Torsten Ringberg yderst inspirerende at høre på og hans engagement og begavelse smitter af på plenum. En personlighed der virkelig forstår at favne sit publikum.

Om indlægsholder Pernille Rydén

Pernille Rydén er uddannet cand.scient.soc., DL og har en Ph.d. i strategisk kognition fra CBS. Hun er studieleder for Ingeniørernes Lederuddannelse og lektor i strategi, organisation og ledelse på DTU Diplom. Derudover er hun underviser og fagansvarlig på Executive School of Business, E-MBA og ekstern lektor på CBS.

Pernille er en erfaren underviser og forsker bl.a. i strategisk tænkning, organisatorisk transformation og digitale teknologier og real-time ledelse. Pernille er også forskningskonsulent, lærebogsforfatter, public speaker og publicerer i velansete internationale journals.

Pernille er i øjenhøjde med sit publikum - maskinmestre eller topledere - og formår at gøre kompleks viden simpelt på en underholdende og til tider utraditionel måde.

Om arrangør Catharina Palbo:

Civilingeniør Catharina Palbo, kendt fra de succesfulde MIND THE GAP - IDA Workshops, er facilitator på denne spændende event, og vil med hendes dynamiske og levende personlighed sørge for, at vi alle får et par oplevelsesrige timer sammen i en hyggelig atmosfære.

 

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum Hovedstaden

15 jan.
Infomøde om kursusrække: Sådan kommer du ind i en startup
 • IDA Innovate, København V
 • tirsdag d. 15. januar kl. 17:00
24 jan.
Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri
 • IDA Mødecenter, København V
 • torsdag d. 24. januar kl. 08:30
28 jan.
Lav den bedste forretningsmodel på 3 timer
 • IDA Mødecenter, København V
 • mandag d. 28. januar kl. 17:00
14 feb.
Ledelse med TQM & LEAN
 • IDA Mødecenter, København V
 • torsdag d. 14. februar kl. 13:30
19 feb.
Kursus: Sådan kommer du ind i en startup
 • IDA Mødecenter, København V
 • tirsdag d. 19. februar kl. 17:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Lederforum Hovedstaden

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close