19-11-2018 02:39:14

Dit personlige image, et stærkt kort - spændende foredrag med Berrit Kvorning

Arrangør: Kompetenceforum, IDA Vestjylland

Program:
Kl. 17.00 - 17.30 Spisning
Kl. 17.30 - 21.00 Foredrag inkl. kort pause ved Berrit Kvorning

Dit personlige image – et stærkt kort
Foredraget om ’Dit personlige image’ inddrager deltagerne, tager spørgsmål op, vender dem på hovedet, kommer med ideer, forslag og noget at tænke over – og giver mulighed for at afprøve små eksempler i praksis.

Vores fremtræden understreger den troværdighed og gennemslagskraft, som er vores stærkeste kort i samarbejdet med andre mennesker. At være ’”rigtigt klædt på til lejligheden” er med til at skabe 100% fokus på medspilleren og budskabet –  at give fuld opmærksomhed til sagen.

Du sender hele tiden signaler af sted – og modtager dem også fra andre. Og både signalerne og dit image - din personlige stil - kan give point til situationen og medvirke til at skaffe ordren hjem eller få aftalen på plads.

Når du skal sælge din ide, repræsentere firmaet eller som person nå ind til ”de andre” - til din kunde, din kommende arbejdsgiver eller din samarbejdspartner – så er det godt at være bevidst om, at du har et image som de andre tager stilling til. Og at det er dig, der kender dine styrker og virkemidler bedst - og dig, der kan indrette dem efter situationen.

Oplægsholder: Berrit Kvorning – skuespiller og kommunikationsrådgiver

Læs mere her: www.berritkvorning.dk

Pris: IDA Medlemmer kr. 75,-. Ledsager kr. 75,-.

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

Kommende arrangementer
fra Kompetenceforum, IDA Vestjylland

27 nov.
Jan Gintberg: Hemmeligheden bag den gode idé
  • MCH, Herning
  • tirsdag d. 27. november kl. 19:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close