19-11-2018 04:21:54

DJØF med løg(n)

Kom og hør Per Helge Sørensen spidde DJØferne i toppen af virksomhederne.
Arrangør: Trekantafdeling, IDA Syd

Svedige djøffer kan snildt matche landets bedste komikere" skrev Politiken begejstret efter premieren på Djøf med løg(n) i oktober 2013. Nu er det sylespidse og ekstremt sjove comedy show om arbejdslivet vers. 2.0 i Trekantområdet! Oplev Per Helge Sørensen spidde det absurde, djøf’icerede bureaukrati, som hersker i toppen af danske virksomheder. Handlingen vil være skræmmende bekendt for alle. Endeløse omstruktureringer, overgearede proceskonsulenter, virkelighedsfjerne strategiplaner, uendelige møder uden dagsorden og Power Points med alt for mange bullits.


Om Per Helge Sørensen

Per Helge Sørensen er selv ingeniør, men har gjort karriere indenfor forskningsministeriet, hvor han først var ansat som mening og senere avancerede op gennem systemet. Det er herfra han har gjort sig erfaringer som han øser ud af i showet.

Om sig selv siger han, at han er professionel historiefortæller og komiker. Han har optrådt som historiefortæller siden 2008. Han har vundet det danske og nordiske mesterskab i story slam i 2010.

"Teknisk betragtet kan Per Helge Sørensen snildt matche nogle af landets bedste komikere. Hans materiale er i særklasse gennemarbejdet; ”Der er kælet for detaljen, og der er ikke en pointe, som ikke samles op i løbet af det små to timer lange show”. Henrik Palle, Politiken


Arrangementet afholdes af FOF Kolding, hvor vi har koblet os på. Dørene åbnes en halv time før show start. Det er unummererede pladser, så det vil være godt hvis alle bestræber sig på at komme senest et kvarter før.

Networking

Efter showet er der mulighed for at netværke lidt. Vi går på Restaurant Berg (overfor banegården), hvor man kan nyde en kop kaffe en øl eller lignende. Vi mødes ved hovedindgangen efter showet og går videre til Cafeen. Drikkevarer vil være på egen regning!

 

 

 

Tilvalg

ledsager
kr. 190
netværk på cafe efter showet
kr. 0

Kommende arrangementer
fra Trekantafdeling, IDA Syd

27 nov.
Får du nok ud af dine aktie investeringer?
  • EDC mæglerne, Kolding
  • tirsdag d. 27. november kl. 17:00
9 dec.
Juletræsfældning, gløgg og æbleskiver
  • Bøgeskovvej 64, Trelde, 7000 Fredericia
  • søndag d. 09. december kl. 13:00
20 jan.
Glatbane kørsel - d. 20.01.2019 kl. 13:00
  • Køreteknisk anlæg, Fredericia
  • søndag d. 20. januar kl. 13:00
20 jan.
Glatbane kørsel - d. 20.01.2019 kl 15:00
  • Køreteknisk anlæg, Fredericia
  • søndag d. 20. januar kl. 15:00
7 feb.
Vejle Kunstmuseum efter lukketid - Lige til stregen
  • Vejle Kunsmuseum, Vejle
  • torsdag d. 07. februar kl. 17:30
Se alle kommende arrangementer fra Trekantafdeling, IDA Syd

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close