23-10-2018 12:34:11

Dolle A/S - Virksomhedsbesøg

Dolle A/S i Frøstrup er verdens førende indenfor udvikling, produktion og salg af lofttrapper. Siden starten i 1982 har Dolle A/S udviklet sig til verdens største producent af lofttrapper.
Arrangør: Mors-Thy Afdeling, IDA Nord

Fabrikschef Steen Laier vil fortælle om Dolle, som har i 2012-2014 investeret mere end 45 mio. kr. i etablering af verdens mest moderne produktion.

Dolle A/S i Frøstrup er verdens førende indenfor udvikling, produktion og salg af lofttrapper, og er en betydelig aktør indenfor udvikling, produktion og salg af trapper samt gelændere. Siden starten i 1982 har Dolle A/S udviklet sig til verdens største producent af lofttrapper.

Virksomheden producerer mere end 300.000 trapper, såvel lofttrapper som andre trapper, årligt. Dolle har skabt et tankesæt, der er gennemgående i virksomhedens produktudvikling. Dolle ønsker at flytte det traditionelle tankesæt fra kvadratmeter til i kubikmeter, når man tænker boligen. Virksomheden har derfor sat sig for at udvikle koncepter, som inddrager den ubenyttede plads. For at give boligen ekstra værdi, og for at gøre livet nemmere og mere komfortabelt for dem, der bor i den. Dolle har derfor en vision om at blive den førende indenfor space creator løsninger.

Kommende arrangementer
fra Mors-Thy Afdeling, IDA Nord

30 nov.
Julefrokost i Mors-Thy Afdelingen 2018
  • Østvildsund Gl. Færgekro, Erslev
  • fredag d. 30. november kl. 18:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close