20-10-2018 03:13:26

Efterisolering af småhuse

Arrangør: Byggeteknisk Gruppe, IDA Nord


I sommer udkom to nye SBi-anvisninger om efterisolering af småhuse, kom og hør anvisningernes forfatter Eva B. Møller fortælle, hvordan man med udgangspunkt i anvisningerne vælger den rigtige måde at efterisolere et givent småhus og hvordan efterisoleringsarbejdet skal gøres.

Fokus vil især være på de tre U’er:
– Udbytte. Får man noget ud af at efterisolere sit småhus? Er det overhovedet rentabelt eller er der andet man får ud af det? Hvad betyder det om man lægger 5 eller 10 cm ekstra på?
– Udfordringer. Efterisolering er ikke kun et spørgsmål om energibesparelser; varmetransport skal altid ses i sammenhæng med fugttransport. Det betyder en masse udfordringer og nogle efterisoleringsløsninger kan være risikofyldte set ud fra et fugtsynspunkt. Hvad er problemet egentligt og hvordan reducerer vi risikoen? Endelig skal man også overveje de arkitektoniske konsekvenser af en efterisolering.
– Udførelse. Når man har valgt hvilken form for efterisolering man vil have, opstår der en masse praktiske spørgsmål; hvordan får man dampspærren tæt, skal vinduerne flyttes osv.

Der serveres sandwich samt øl/vand i en pause ca. halvvejs i programmet. 

Der er begrænset deltagerantal og det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er nødvendig.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close