19-11-2018 12:53:05

Eksklusivt webinar med den verdensførende robotforsker Hiroshi Ishiguro - webinar

Fornylig besøgte en af verdens førende robotforskere Hiroshi Ishiguro Danmark. Rolf Ask Clausen fra IDA fik et eksklusivt interview med ham om den nyeste robotteknologi i Ingeniørforeningens TV-studie.
Arrangør: IDA Fremtidsteknologi

Bemærk: Webinaret er optaget og du kan se det umiddelbart efter din tilmelding.

Fornylig besøgte en af verdens førende robotforskere Hiroshi Ishiguro Danmark. Vores egen Rolf Ask Clausen fik et eksklusivt interview med ham om den nyeste robotteknologi i Ingeniørforeningens tv-studie. Hør hvad den nærmeste fremtid bringer og hvad der kan ske, hvis man samtænker Googles teknologier, crowd computing og Apples Siri. Tilmeld dig webinaret her

Ishiguro arbejder med den næste generation af robotter, som er selvstyrende og ligner mennesker. Han er netop i færd med at bygge en telestyret robot af sig selv. Robotter som kan være vores samtalepartnere og forstå vores behov, vores hensigter og den kontekst, der omgiver dem, og på den baggrund agere optimalt. Vi fik et eksklusivt interview med ham om den nyeste robotteknologi, hvad den nærmeste fremtid bringer og hvad der kan ske, hvis man samtænker Googles teknologier, crowd computing og Apples Siri. Hør Hiroshi Ishiguros synspunkter om grænsen mellem mennesker og robotter, og om, hvorfor robotter skal ligne mennesker.  Han giver endvidere sit bud hvem de førende aktører er i øjeblikket og hvordan kan man bruge viden fra den virtuelle verden i den fysiske verden.

Tilmeld dig webinaret her og få et indblik i den nyeste robotteknologi.

Tak til Blue Ocean Robotics
Webinaret er blevet muligt med stor hjælp fra Blue Ocean Robotics. Hiroshi Ishiguro var i Danmark som keynote speaker ved konferencen ”RoboBusinessEurope”, som Blue Ocean Robotics har trukket til Danmark og hvor IDA Syd og IDA Fyn bl.a. var medarrangør.
RoboBusinesEurope konferencen kommer til Danmark igen i 2016, Odense vil fremover være værtsby for konferencen hvert andet år.

TILMELDINGSPROCEDURE:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

DOWNLOAD Præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

 

Kommende arrangementer
fra IDA Fremtidsteknologi

20 nov.
Forskning, der skal forbedre visualisering og MR-skanningernes muligheder fremover
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 20. november kl. 16:45
22 nov.
Kunstig intelligens – farligt eller fantastisk?
  • Syddansk Universitet , Odense M
  • torsdag d. 22. november kl. 16:00
23 nov.
Øl og fremtidsteknologi: Techtopia byder på en TechtoIPA
  • IDA Innovate, København V
  • fredag d. 23. november kl. 16:00
29 nov.
Konference om 3D print i byggeriet
  • Teknologisk Institut, Taastrup
  • torsdag d. 29. november kl. 09:00
6 dec.
3D-printede fødevarer
  • Teknologisk Institut - Aarhus, Aarhus C
  • torsdag d. 06. december kl. 16:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Fremtidsteknologi

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close