17-10-2018 12:20:44

En aften med Sanne Salomonsen!

"Jeg har ikke stået på scenen i denne rå form siden "Unplugged"-turnéen for 20 år siden, så det bliver en stor udfordring men især stor glæde for mig at spille numrene i nye rammer", siger Sanne.
Arrangør: IDA Nordsjælland Arrangementsudv

Dem der har oplevet Sanne Salomonsen, har straks mærket hendes ligefremme og ærlige tilgang til livet. På den kommende turné "HJEM" vil hun præsentere sine gamle sange " i nye arrangementer; det kommer til at ske på intime spillesteder med optimale forhold for en nærmere kontakt med hele salen. Som Sanne selv udtaler : "Jeg har længe haft lyst til at komme tættere på publikum, og at de også kommer tættere på mig".

Det vil ske i starten af 2014, hvor Sanne i en periode på nogle måneder vil åbne op for det store repertoire af sange gennem 4 årtier med fokus på balladerne.  Flere af numrene har hun ikke spillet live i 10-20 år, så der er overraskelser i vente for fans og folk i almindelighed med hang til en god sang. Dertil vil de blive levéret live i en form, hvor publikum samtidig vil opleve Sanne´s storytelling med reflektioner over sangene og livet gennem hendes nu imponerende 40 årige pladekarriere.

"Jeg har ikke stået på scenen i denne rå form siden "Unplugged"-turnéen for 20 år siden, så bliver en stor udfordring men især stor glæde for mig at spille numrene i nye rammer", fortæller Sanne videre. Lige nu er Sanne igang med at vælge sange ud; der vil blive masser af plads til de store ballader, mens andre numre vil blive lettere omarrangeret.

I prisen er indkluderet 1 drink.

Billetter sendes elektronisk ca 1 uge før

Tilvalg

Ledsager
kr. 300

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close