19-11-2018 02:15:05

En for alle og alle for en - eller hvordan?

Arrangør: AVU, IDA Sjælland

Styrk kommunikationen i samarbejdet! 

Vi ser ens ud – udefra. Men indeni er vi mennesker så forskellige, at vi slet ikke drømmer om det. Og hvis vi som udgangspunkt har en fornemmelse af, at alle andre her på jorden er små kopier af os selv og tænker på samme måde som os selv, så kommer vi hurtigt i problemer. 

Christina
Steensgaard Høyer agiterer for, at hver enkelt skal tage ansvaret for at blive forstået og for at det ærinde, man er ude i, lykkes. Det kan man kun, hvis man kan aflæse, hvilken type man står overfor – og indretter sin kommunikation, sit kropssprog, eksempler og argumenter efter det. Christinas bud på, hvordan man kan gøre det, er, at man benytter sig af et system, der er så nemt at huske, at I kan bruge det med det samme.

Dette foredrag er sundt at høre for alle, der arbejder sammen med andre end sig selv. Og det er helt uundværligt, hvis man er afhængig af at kommunikere med kunder og brugere – uden at nogle af de dumme, ærgerlige og måske dyre misforståelser opstår.

Deltagerne vil smile og grine af en masse aha-oplevelser, når de endelig får en forklaring på, hvorfor en velment bemærkning eller en omhyggelig forklaring slet ikke havde den effekt, man troede den ville have. Så bliver de udrustet med helt konkrete opskrifter på, hvordan man kan tale med hvem som helst, når som helst og om hvad som helst. Foredraget er krydret med masser af eksempler samt morsomme og tankevækkende udfordringer. 

Oplægsholder: Christina Steensgaard Høyer har undervist i kommunikation og præsentationsteknik siden 2001 og har skrevet bogen ”Tag ordet i din magt – en værkstøjskasse for talere”. Hun har en jordnær og humoristisk tilgang til hverdagens kommunikationsudfordringer – og har masser af indsigt i hvor forskellige mennesker er. Universitetsuddannet fra Århus, har arbejdet i DR og i organisationsverdenen inden hun blev direktør i eget enmandsfirma.

 

Pris og tilmelding
IDA-medlem: Kr. 250,- 
Studiemedlem: K
r. 100,-
Arbejdsledig: Kr. 100,-
Ledsager: Kr. 600,- Max én ledsager pr. medlem

Bemærk at tilmeldingen er bindende fra 6/3. Tilmeld dig via ida.dk/arr. nr. 996679 eller via moede@ida.dk.

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering, aflysning og nyhedsbreve.

Kommende arrangementer
fra AVU, IDA Sjælland

10 dec.
Jan Gintberg: Hemmeligheden bag den gode idé
  • Gimle, Roskilde
  • mandag d. 10. december kl. 19:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close