16-10-2018 18:54:38

En tom indbakke – Personlig effektivitet med Email Handyman – webinar

Hør hvordan du kan få en tom indbakke i Outlook hver dag!
Arrangør: Ingeniørforeningen, IDA
Medarrangører: AVU, IDA Fyn, AVU, IDA Sjælland, KompetenceForum, IDA København, Kompetenceforum, IDA Nord, KompetenceForum, IDA Nordsjælland, Kompetenceforum, IDA Syd, Kompetenceforum, IDA Vestjylland, KompetenceForum, IDA Østjylland

På dette webinar, præsenteres du for principperne bag DSR-as' Email Handyman workshop, som er målrettet undervisning i, hvordan du får en tom indbakke hver dag - og alle de fantastiske følgevirkninger heraf.

Vi gennemgår principperne, som vil gøre det muligt for dig at opnå:

  • Minimering af forstyrrelser når du arbejder
  • At få tingene gjort - til tiden
  • At du kan finde relevante informationer hurtigt og simpelt i Outlook
  • At du slipper for uoverskuelig undermappestruktur
  • Større overskud i hverdagen
  • Bedre prioritering af dine opgaver
  • Frigjort tid HVER DAG!

Email Handyman er undervisning i et tidsbesparende "mind-set" i din daglige mail håndtering.

Målgruppe:
Email Handyman workshop'en henvender sig til dig, som modtager mails i dit daglige arbejde, og som godt kan tænke dig at blive mere effektiv i dit arbejde! Jo flere mails du sender og modtager, desto større udbytte vil du have af "mind-settet". Brug en time på dette Webinar for at få en grundig introduktion til hvor meget Email Handyman vil betyde for netop dit daglige arbejde.

Underviser:
Dagens oplægsholder er Karsten Dehler, som er partner og CTO i DSR-as. Karsten har 12 års erfaring med IT-kompetenceudvikling og dokumentation i private og offentlige organisationer. Karsten har lang erfaring inden for målrettet og individualiserede IT-træningsforløb, som har til formål at højne medarbejderes IT-effektivitet og arbejdsglæde i den daglige anvendelse.

TILMELDINGSPROCEDURE:

Webinaret ser du fra din egen pc'er eller tablet. Du kan dermed spare kostbar rejsetid. Du vil undervejs få mulighed for at stille spørgsmål til underviseren. Der vil typisk være 2 billeder på skærmen. Det ene billede viser video fra studiet og det andet billede viser PowerPoints.

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

 

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close