23-10-2018 05:23:47

Endomondo fra opstart til exit – et dansk iværksættereventyr!

Casen omtales i pressen som en af Danmarks succesfulde iværksætterhistorier, hvad det også er. Men det er også historien om passion og hårdt målrettet arbejde, afsavn og sparsom løn samt balancen på kanten af lukning.
Arrangør: IDA Selvstændig
Medarrangører: IDA Lederforum Hovedstaden, IDA Young Professionals

Casen bliver gennemgået i alle faser – den tidlige opstart med udpræget entreprenørånd – perioden hvor det bare ikke rigtig kørte – turnaround og genopbygning af teamet – væksten tager fart – due diligence og exit. Desuden gives et indblik i tiden efter Under Armours overtagelse.

Under den kronologiske gennemgang perspektiveres casen med analyse af regnskaber og nøgletal baseret på offentlig tilgængelig information. Udfordringerne, som ledelse og bestyrelse må have været igennem under hele forløbet, diskuteres med læring for øje.

Målgruppen for dette gå-hjem møde vil være iværksættere, selvstændige og ledere samt virksomheder og personer, der er interesseret i professionelt bestyrelsesarbejde til fremme af vækst, værdiskabelse og bæredygtig forretning.

Om foredragsholderne:

Ture Dahl Børglum, tidligere Director of Product hos Endomondo og senere Under Armour, var med fra start af Endomondo til efteråret 2017.

Bjarne Dahl Hermansen, virksomhedsrådgiver og bestyrelsesformand i gazellevirksomhed. Desuden frivillig rådgiver i Erhvervsstyrelsens netværk for kriseramte virksomheder (Early Warning).

FAKTA: Endomondo er en dansk virksomhed grundlagt i 2007. Virksomheden udviklede en social fitness community, som tillod brugerne at tracke og dele fitness statistik via en app og en website. Endomondo blev i 2015 solgt til Under Armour for 85 mio. dollars, og havde på det tidspunkt 20 mio. bruger verden over.

Kommende arrangementer
fra IDA Selvstændig

27 okt.
Sæt turbo på salg via din hjemmeside eller webshop - heldagskursus
  • IDA, København V
  • lørdag d. 27. oktober kl. 08:45
29 okt.
Regnskabskursus og bogføring med Billy
  • IDA, København V
  • mandag d. 29. oktober kl. 17:00
30 okt.
Asset Management – Vejen til god ledelse af virksomhedens aktiver
  • Fredericia Maskinmesterskole, Fredericia
  • tirsdag d. 30. oktober kl. 13:00
3 nov.
Forretningsudvikling & Designtænkning
  • Huset i Middelfart, Middelfart
  • lørdag d. 03. november kl. 08:30
Se alle kommende arrangementer fra IDA Selvstændig

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close