18-10-2018 13:49:36

Er din hverdag travl og hektisk? Husker du at holde pause?

Arrangør: Kompetenceforum, IDA Nord

Pausens Kraft.

Få indblik i pausens kraft, og hvordan du tanker op.

Arrangementet sætter fokus på et overset element i arbejdslivet og i livet generelt: Pausen Í som en nødvendig og frugtbar kontrast til en hektisk, larmende og kompleks hverdag, hvor en tæt pakket kalender, en fyldt indbakke og mobilens ringetone
hele tiden trænger sig på.

Skal vi yde for fuld kraft, skal vi også lære at holde pause og lade op. Stilheden og pausen er redskaber til at opnå ro, fordybelse og eftertanke, som giver fornyet energi, koncentration og arbejdsglæde og hjælper til at prioritere og træffe de rigtige valg.

Birgit Signora Toft fortæller med udgangspunkt i sine personlige erfaringer fra et langt liv som leder og lederudvikler, hvad der sker med os, når vi ikke hører efter, hvad kroppen og sindet fortæller os.

På en enkel og jordnær måde bruger hun stilhed i krop og sind som ledelsesredskab og giver en lang række råd om, hvordan vi får mere ro og fordybelse ind i den travle hverdag.

Oplægsholder:
Birgit Signora Toft er uddannet farmaceut og ph.d. og har i mange år været leder af sygehusapoteket i Herning. Siden 1997 har hun haft egen konsulentvirksomhed, Teamtoft, med særlig interesse i mentorskab og coaching af personlige processer. Arrangerer lederudviklingskurser også i Sinai ørkenen. Har skrevet bøger om mentorskab på Børsens Forlag: Mentor – en hjertesag (2002) og Mentorskabets muligheder (2004). Udgivet en ny bog om mentorskab ’Mentor’ i 2009 sammen med Steen Hildebrandt og genudgivet Mentorskabets Muligheder også i 2009.

Bogen "Pausens Kraft"
Det er muligt at købe bogen Pausens Kraft efter foredraget til nedsat pris, kr. 200,- (normalpris kr. 240,-). Husk at tage kontanter med hvis du gerne vil købe bogen.

Læs mere på www.teamtoft.dk

Deltagergebyr:
Kr. 150,- pr. IDA Medlem/Ledsager. Max. 1 ledsager pr. medlem.
Der er inkluderet let forplejning i prisen.

Kommende arrangementer
fra Kompetenceforum, IDA Nord

22 okt.
Netværksmøde 3
  • IDA Aalborg, Aalborg
  • mandag d. 22. oktober kl. 10:00
23 okt.
OHSAS 18001 til ISO 45001 - hvordan?
  • IDA Aalborg, Aalborg
  • tirsdag d. 23. oktober kl. 17:00
27 okt.
InDesign
  • Studenterhuset, Aalborg
  • lørdag d. 27. oktober kl. 10:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close