17-10-2018 20:36:53

Er dine ejendomme klar til skybrud og lokal håndtering af regnvand - fra screening af behov til konkrete løsninger - on demand webinar

Se eller gense dette webinar om hvordan vi håndterer skybrug og regnvand
Arrangør: IDA Byg

(Dette webinar er optaget 17.09.14)

TILMELDINGSPROCEDURE:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

I de senere år har mange private og offentlige bygningsejere oplevet et voksende antal skader som følge af skybrud og oversvømmelser ifm. stormflod. De umiddelbare økonomiske konsekvenser og gener som følge af skaderne er ofte omfattende. Desuden medfører denne udvikling nye udfordringer i forhold til eksempelvis forsikring, bygningsdrift og beredskab. Derfor bliver det stadig mere påtrængende for store og små bygningsejere og administratorer, at igangsætte en systematisk indsats for at forebygge og minimere konsekvenserne af fremtidige skybrud. Samtidig ønsker mange kommuner at de enkelte grundejere håndterer en større del af regnvandet på egen grund. På mødet vil der blive præsenteret eksempler på, hvordan man kan gribe disse udfordringer an, i alle faser fra strategi og screening af behov til valg af praktiske løsninger.

 Program:

Introduktion. Klimatilpasning af ejendomme er en stor udfordring, men hvis det gribes rigtigt an kan det være
 en god investering med mange muligheder for at opnå synergi. (Niels-Arne Jensen, IDA Byg)

Overordnet kortlægning, planlægning og prioritering på af indsatsen i forhold til ejendomsporteføljer og de enkelte ejendomme (Henrik Brønholt Nielsen, COWI)

Strategier og løsninger til håndtering og bortledning af regnvand. Prioritering, valg af de rigtige løsninger og driftsstrategier i forhold til Grønne tage, LAR og andre løsninger i terræn (Søren Gabriel, ORBICON).

Strategier og løsninger for beskyttelse af ejendomme mod skybrud. Prioritering, valg af de rigtige løsninger og driftsstrategier i forhold til vand fra terræn, undergrund og kloakker (Henrik Lynghus, NIRAS).

Klimatilpasning som integreret element i større renoveringer. Identifikation af behov, budgettering og prioritering, muligheder for synergi med andre renoveringsaktiviteter (Niels-Arne Jensen , Københavns Ejendomme).

Spørgsmål og debat

DOWNLOAD Præsentationer:

Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de
præsentationsfiler som gennemgås.

Kommende arrangementer
fra IDA Byg

24 okt.
Danish AM Summit
  • Docken, København Ø
  • onsdag d. 24. oktober kl. 09:00
24 okt.
Byggematerialer for fremtiden
  • DAC, København K
  • onsdag d. 24. oktober kl. 16:00
31 okt.
Building Green - paneldebat om den frivillige bæredygtighedsklasse
  • Forum, Frederiksberg C
  • onsdag d. 31. oktober kl. 12:30
5 nov.
Almene Boliger. Renovering & bæredygtighed
  • HUSET - Middelfart, Middelfart
  • mandag d. 05. november kl. 08:00
7 nov.
Naturen ind i huset
  • DAC, København K
  • onsdag d. 07. november kl. 16:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Byg

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close