14-11-2018 16:48:59

AFLYST: Få styr på stress og forventninger

Til dette arrangement vil du få viden om stresshåndtering og konkrete øvelser og redskaber, der kan hjælpe dig i hverdagen, så vel som i eksamensperioden, med at skabe bevidsthed om, hvad der for dig er et studieliv i trivsel.
Arrangør: Universitetsudvalg, IDA Nord
Medarrangør: Kurser for studerende

Studielivet er for de fleste en tid med oplevelse af frihed, muligheder og stor personlig og faglig udvikling. Men mange oplever også at det er en tid med et forventningspres om præstation, der indimellem kan føles grænseløst, og som kan udfordre trivslen og glæden som studerende. Til dette arrangement vil du få viden om stresshåndtering og konkrete øvelser og redskaber, der kan hjælpe dig i hverdagen, så vel som i eksamensperioden, med at skabe bevidsthed om, hvad der for dig er et studieliv i trivsel.

Vi skal tale om forskellige ”trivselstriggere” – faktorer, som du selv kan være opmærksom på ift at sikre dig selv den bedst mulige balance i dine år på universitetet. Balance når du læser og lærer for dig selv, når du skal samarbejde med dine medstuderende – og ikke mindst når du tillader dig selv at tage pausestunder fra forelæsninger, projektarbejde, formler – og forventningspres. De stunder kan være svære at tage – hvorfor? Og hvorfor er det så vigtigt, at du finder din vej til at tage dig frirum?

Underviseren til dette arrangement er autoriseret psykolog og PhD, Lena Lippke, som har rig erfaring med unge og stress. Hun vil give redskaber til at takle aspekter ved stress og eksamensforberedelse. Arrangementet kommer til at være 2 x 45 min med en hyggelig pause med sandwich ind imellem.

Har du allergener bedes du kontakte os vha. nedenstående kontaktoplysninger, ellers vil der ikke blive taget forbehold for dette under arrangementet.

Ved spørgsmål mv. kontakt Aisha Susanne Nielsen på AishaNielsen10@gmail.com eller 30240091

OBS: Ved problemer med tilmeldingen kontakt hek@ida.dk. Oplys medlemsnummer og arrangementsnummer.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud før afmeldingsfristen. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et “no show fee” svarende til 50 kr. for dette arrangement. Afbud kan meldes på www.mit.ida.dk eller i hastetilfælde kan afbud meldes til hek@ida.dk.

 

Tilvalg

Ledsager
kr. 70

Kommende arrangementer
fra Universitetsudvalg, IDA Nord

20 nov.
Fra studerende til leder (udvidet)
  • Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Øst
  • tirsdag d. 20. november kl. 16:30
21 nov.
Sunny Cagara - magisk underholdning
  • Aalborg Kultur og Kongrescenter, Aalborg
  • onsdag d. 21. november kl. 20:30
23 nov.
Vinsmagning
  • Skydebanevej 25, Aalborg
  • fredag d. 23. november kl. 18:00
26 nov.
VR-turnering i CS samt racersimulator
  • Virtual Reality 4 You, Aalborg
  • mandag d. 26. november kl. 17:30
4 dec.
GRATIS ÆBLESKIVER PÅ BASIS
  • Kantinen på Basis, Aalborg
  • tirsdag d. 04. december kl. 15:00
Se alle kommende arrangementer fra Universitetsudvalg, IDA Nord

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close