22-10-2018 12:14:18

Få tingene gjort! – kom hurtigere i gang og spar tid hver dag – webinar med Trine Kolding

Få tingene gjort! - kom hurtigere i gang og spar tid hver dag!
Arrangør: Ingeniørforeningen, IDA
Medarrangører: AVU, IDA Fyn, AVU, IDA Sjælland, KompetenceForum, IDA København, Kompetenceforum, IDA Nord, KompetenceForum, IDA Nordsjælland, Kompetenceforum, IDA Syd, Kompetenceforum, IDA Vestjylland, KompetenceForum, IDA Østjylland

Få tingene gjort!- kom hurtigere i gang og spar tid hver dag

Du ved udmærket, at det er på høje tid at gå i gang med opgaven. Faktisk har du udskudt den så længe, at den er begyndt at haste, og den dårlige samvittighed gnaver. Alligevel kan du ikke komme i gang, før du lige har hentet kaffe, talt med kollegaen, flyttet lidt rundt på bunkerne på skrivebordet og tjekket mails. Kan du genkende situationen?

Eller måske har du et større oprydningsprojekt, du burde være gået i gang med for længst, men bare ikke orker. Alene tanken om det er uoverskuelig. Nogle opgaver har det med at vokse os over hovedet, andre giver os præstationsangst. Kedelige opgaver, svære opgaver, perfektionisme og opgaver uden klart formål er også typiske eksempler på, hvorfor vi laver overspringshandlinger.

En ting er sikkert: Jo længere tid du udskyder opgaven, jo værre bliver det, og jo mere tid spilder du! På webinaret får du masser af strategier og inspiration til at droppe overspringshandlingerne og komme i gang med det samme.

Indhold på webinaret:

·         Hvorfor udskyder vi? Hør om de hyppigste årsager

·         Trælse opgaver? Inspiration til at ændre dit fokus

·         Sådan kommer du godt i gang med de store opgaver

·         Hopper du frem og tilbage mellem opgaver? Hør, hvordan du skærper dit fokus

·         Når perfektionismen spænder ben – om at udfordre sin indre perfektionist

·         Uklarhed omkring opgaven? Spar masser af tid ved at stille de rigtige spørgsmål

·         Dine vigtigste strategier fra i morgen


Om Trine Kolding

Underviser, forfatter og foredragsholder med speciale i personlig effektivitet og planlægning. Hun har undervist i tidsstyring siden 2000, igennem egen kursusvirksomhed siden 2004, og var inden da bl.a. projekt- og teamleder på Teknologisk Institut. Forfatter til fem bøger om effektivitet.

Uddannelsesmæssig baggrund: Copenhagen Business School, Danmarks Pædagogiske Universitet, proceskonsulent v/ RAMBØLL Attractor samt certificeret coach.

TILMELDINGSPROCEDURE:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

DOWNLOAD Præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

 

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close