17-10-2018 20:35:50

Fantastiske Grønne Lørdage

Drop in hver lørdag (kl. 10 - 14) til kreativ grøn gør-det-selv workshop med genbrugsmaterialer på Green Makerspace værkstedet i Sønderborg. Det perfekte tidspunkt til at slippe sin indre grønne nørd fri for at lege.
Arrangør: Sønderjylland Afdeling, IDA Syd
Fantastiske Grønne Lørdage

Drop in hver lørdag (kl. 10 - 14) til kreativ grøn gør-det-selv workshop med genbrugsmaterialer på det nye Green Makerspace værksted i Sønderborg. Det perfekte tidspunkt til at slippe sin indre grønne nørd fri for at lege.

Når arbejdsdagen bliver domineret af ”high performance” og stress, går man fredag hjem med følelsen: ”Jeg skal ikke arbejde med noget som helst i weekenden, som lugter af arbejde.”

En god lørdagskur imod professionens lede, er at genopdage legen for legen skyld. At nørde for sjov.

"Drop in" hver lørdag  til kreativ grøn gør-det-selv workshop med genbrugsmaterialer på GreenMakerspace værkstedet i Sønderborg. Bliv inspireret! Mød andre grønne nørder. Det perfekte tidspunkt til at slippe sin indre grønne nørd fri for at lege. Børn skal være ledsaget af en voksen.

De FØRSTE tilmeldte 30 IDA-medlemmer til Green Makerspace vil adgang være gratis (tilmeld dig via www.greenmakerspace.dk eller direkte til VedvarendeEnergi-Sønderborg (VE-Sønderborg). For de efterfølgende vil førstegangs besøg være gratis, herefter koster det 100 kr. pr år for IDA-medlemmer. For ikke-IDA-medlemmer koster det 150 kr. pr. år, som er kontingentet pr. år for medlemskab af VE-Sønderborg.

Green Makerspace er navnet på det værksted, som VedvarendeEnergi-Sønderborg er i gang med at etablere på Møllestedgård 7 A i den vestlige del af Sønderborg - overfor Burger King. VE-Sønderborg har en værkstedsleder ansat, der gerne hjælper til om lørdagen, og som du gerne må få hjælp af. Bare kom forbi, se og prøv det selv eller spørg!

Lidt baggrunds information:

Til dagligt i arbejdstiden (mandag - fredag) bruges værkstedet som forsøgs- og prototypeværksted for medlemmer i VedvarendeEnergi-Sønderborg. De lokale ingeniører må gerne bruge stedet som netværkssted første lørdag hver måned og om lørdagen bruger de glade grønne nørder værkstedet til at lege med ting, de ikke helt har forstand på endnu.

Green Makerspace - www.greenmakerspace.dk - er et allround træ-, jern- og plast prototypeværksted. Der er det mest almindelige værktøj til træ og jern. Der er desuden et mini elektronik værksted, til at lodde og lave små målinger. Der er svejseudstyr og træ-drejebænk, samt en metaldrejebænk under opsætning.

Værkstedet er lige flyttet til de nye lokaler og er derfor under opbygning. Frivillige, der kommer og besøger stedet, må gerne hjælpe til med opbygningen. Værkstedet er oprettet af den frivillige organisation VedvarendeEnergi-Sønderborg, www.ve.dk/als for midler fra Miljøministeriets pulje for grønne ildsjæle og sponsorer.

VE Sønderborg og den lokale Ingeniørforening, IDA afdeling Sønderjylland  www.ida.dk/netvaerk/geografi/ida-syd har på denne måde et samarbejde om Green Makerspace i Sønderborg.

Tilvalg

Ledsager
kr. 0

Kommende arrangementer
fra Sønderjylland Afdeling, IDA Syd

24 okt.
UK: FREE LaTex Course - For the ones tired of Word
  • Alsion, Sønderborg
  • onsdag d. 24. oktober kl. 17:00
25 okt.
Besøg Danfoss Silicon Power og hør om deres aktiviteter indenfor elektrificering
  • Danfoss SIlicon Power GmbH, Flensborg
  • torsdag d. 25. oktober kl. 17:00
27 okt.
Anne Linnet – Alsion
  • Alsion, Sønderborg
  • lørdag d. 27. oktober kl. 20:00
28 okt.
Birthe Kjær , 50 års jubilæum - Gram Slot
  • Gram Slot, Gram
  • søndag d. 28. oktober kl. 20:00
8 dec.
Juletræsfældning, gløgg og æbleskiver - Rødekro
  • Øster Løgumvej 72, Rødekro
  • lørdag d. 08. december kl. 12:00
Se alle kommende arrangementer fra Sønderjylland Afdeling, IDA Syd

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close