17-10-2018 07:59:47

Filmen Tarok - Forpremiere, se den før alle andre.

Filmen Tarok har officielt premiere den 31. oktober 2013, men du har en mulighed for at komme til en forpremiere den 25. oktober, som er et arrangement ud over det sædvanlige. Vi har sikret os 15 billetter til dette spændende program.
Arrangør: Seniorudvalg, IDA Vestjylland

Ud over at se selve filmen, omfatter dette arrangement en 2 retters menu samt et foredrag med Jørn Laursen, som fortæller om Tarok og familien Laursen, som opdrættede denne fantastiske hest og ejede den i hele den storslåede karriere.

Vi har kun 15 billetter. Som IDA medlem kan du deltage til en pris af kun Kr. 149,00 og du må tage en deltager med, som skal betale normalprisen på Kr. 295,00. Arrangementet starter med spisning kl. 17:30, men ellers kan du læse mere nedenfor i Cinema3's officielle program for denne særlige begivenhed.

TAROK
Danmark 1970’erne. Verden forandrer sig hurtigt. Pludselig går folk nøgne rundt i gaderne i København, der er hippier, atomtrussel og EU. Og midt i alt det her; den store globale verden som maser sig på, før vi vidste der var noget der hed global, midt i alt det, som hevet ud af en Morten Korch roman, kommer en hest travende. Et symbol på datiden, et symbol på styrke, på at Danmark er en spiller på internationalt niveau, en viking der vrinsker. Hesten kan løbe, hesten kan vinde, hesten er rød og hvid, født på dansk jord, opdrættet og trænet af en lille familie nord for Skive.

Historien om Tarok er ikke bare et eventyr om en rød hingst, der løber hurtigere end andre heste. Det er et eventyr om en familie, der holder af heste. Om flid og dygtighed. Held og uheld. Om far og søn. Om den lille familie fra Skive der kom, så og sejrede, men beholdt begge ben på jorden. Men mest af alt er det et eventyr om kærlighed. En søns kærlighed til sin far, en mands kærlighed til sin kvinde og menneskets kærlighed til hesten.

Program:
Forpremiere fredag den 25/10 med foredrag og spisning.

Kl. 17.30: 2 retters menu. *ekskl. drikkevarer.
Forret: Rå marinerede urter m/peberrøget laks og dildskum
Hovedret: Kalv i paprikacreme m/bagt kartoffelmos og grønne salater vendt i citronfløde.
Kl. 19.30: Foredrag med Jørn Laursen
Kl. 20.45: Forpremiere på Tarok

Tilvalg

Ledsager
kr. 295

Kommende arrangementer
fra Seniorudvalg, IDA Vestjylland

25 okt.
Bilmuseum i Skjern
  • Løvens bilmuseum, skjern
  • torsdag d. 25. oktober kl. 18:30
8 nov.
Portvinssmagning
  • Westergaards Hotel, Videbæk
  • torsdag d. 08. november kl. 18:30
29 nov.
Rundvisning på Nr vosborg og goumet middag
  • Nr Vosborg, Vemb
  • torsdag d. 29. november kl. 18:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close