25-05-2018 01:07:08

FLIK virksomhedsstafet på DTU Fødevareinstituttet

Arrangør: IDA Food Network


Så er FLIK på banen igen med endnu en virksomhedsstafet.

Denne gang inviterer FLIK indenfor hos DTU Fødevareinstituttet. DTU Fødevareinstituttet arbejder med folkesundhed inden for fem faglige indsatsområder: Ernæring, fødevaresikkerhed, fødevarekvalitet og -teknologi samt miljø og sundhed. Arbejdet omfatter hele fødevarekæden lige fra landbrugsproduktion til tilberedning af fødevarer og vurdering af deres effekter på menneskers sundhed. FLIK besøger afdelingen for Fødevareindustriel Forskning, der udfører forskning, undervisning, innovation samt rådgivning til myndigheder og erhvervsvirksomheder indenfor fødevarekvalitet, -sikkerhed og -teknologi.

Program:
Kl. 17:00 Velkomst og kort introduktion til Fødevareinstituttet ved Stina Frosch & Hanne Løje
Kl. 17:15 Fødevareteknologi – eksempel på et PhD projekt ved Martin Gram Christensen
Kl. 17:35 Procesoptimering og målemetoder - eksempler på industrisamarbejde ved Stina Frosch
Kl. 18:00 Måltidsløsninger til food service – eksempler på studenter- samt virksomhedsprojekter ved Hanne Løje
Kl. 18:20 inSPIRe m.m ved Jakob Neimann
Kl. 18:40 Sensorik m.m. ved Grethe Hyldig og Ditte Green-Petersen
Kl. 19:00 Sandwich og "networking", herunder rundvisning og smagsprøver i eget Bryghus
Kl. 21:00 Farvel og på gensyn

Der er begrænset deltagerantal og det er gratis at deltage i arrangementet.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close