19-11-2018 23:17:32

Foredrag om Regan Vest bunkeren

DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED - UCENSURERET! Kom og hør det spændende foredrag af Poul Holt Pedersen - forfatteren til bogen: ”Danmarks dybeste hemmelighed. REGAN VEST – regeringens og kongehusets atombunker”
Arrangør: IDA Trafik og byplan

Tilmelding for IKKE-IDA medlemmer:

Opret dig som bruger på ida.dk ved at trykke på "MIT IDA".

Altenativt send en mail til hek@ida.dk med dine kontaktoplysninger hvortil fakturaen skal sendes.

------------------------

”Skjult for offentligheden og landets fjender opførte de danske myndigheder i 1960’erne en atombunker, som skulle rumme regeringen, kongehuset, forsvarschefen og de ledende embedsmænd fra centraladministrationen under 3. verdenskrig.

Anlægget – kaldet REGAN VEST – er dybt begravet 60 meter under jorden i Nordjylland.

Konstruktionen indeholder næsten to kilometer gange, tunneler og skakter samt 160 rum til 350 personer. Det er bygget til at kunne klare en atomkrig, rumme forsyninger til adskillige ugers ophold, har egen vand- og elforsyning, hospital, radiostation og konferencefaciliteter.

Med udgangspunkt i REGAN VEST beskrives for første gang den samlede historie om hvorfra og hvordan regeringen, civilregionerne og kommunerne kunne føre Danmark gennem en national krise eller 3. verdenskrig. Bunkerne – og meget store dele af den civile beredskabsplanlægning – har hidtil været holdt usynlig og ukendt for de fleste.”

(Uddrag fra bogen)

Poul Holt Pedersen vil fortælle om formålet med atombunkeren, anlæggets udformning og konstruktion, bemandingen, beredskabsplanerne og om, hvordan det er lykkedes at holde anlægget og dets placering hemmeligt til bogen udkom. Derudover er der også spændende museumsplaner for REGAN VEST

Det er muligt at købe en signeret bog efter foredraget til en særpris på 250,- .

Bogen ”Danmarks dybeste hemmelighed. REGAN VEST – regeringens og kongehusets atombunker” er p.t. en af de bedst sælgende fagbøger i Danmark. 

Der vil blive serveret glögg og æbleskiver til arrangementet

 

Kommende arrangementer
fra IDA Trafik og byplan

28 nov.
Stationsnær byfortætning - kan vi få det hele?
  • IDA, København V
  • onsdag d. 28. november kl. 15:00
29 nov.
Ledelse der styrker 2018
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 29. november kl. 09:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close