16-10-2018 18:53:40

Forhandling overbygning

På dette kursus får du lejlighed til at træne en række del-elemeneter i et forhandlingsforløb. Deltagelse i kurset forudsætter, at du har erfaring som forhandler.
Arrangør: TRU, Tillidsrepræsentantuddannelsen

DETTE KURSUS ER KUN FOR TILLIDSVALGTE

De fleste forhandlinger - store og små - forløber fint. Men mange tillidsvalgte oplever ind imellem specielt vanskelige eller krævende forhandlinger. Hvad er det der sker i disse situationer? Hvorfor er der en tendens til, at "det kører op i en spids"?

Det er sjældent muligt at få modparten til at ændre sin måde at optræde på. Derfor må den dygtige forhandler selv kunne finde vej ud af vanskelige eller konfliktfyldte forhandlingssituationer. Selv den erfarne forhandler kan være i tvivl om, hvilke fremgangsmåder der vil være virksomme og konstruktive.

Med en god forståelse af hvad det er der sker i en forhandling - det vil sige med evnen til at "læse" en forhandling - opnår man som forhandler en langt bedre evne til at handle på en mere velovervejet og virkningsfuld måde.

På dette kursus får du lejlighed til at træne en række del-elemeneter i et forhandlingsforløb.

Deltagelse i kurset forudsætter, at du er en erfaren forhandler og har deltaget i "Forhandling" eller på anden måde har erfaring som forhandler.


Undervisere: Konsulenter fra IDA

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close