20-06-2018 03:48:49

Fra Ide til App workshoppen

Fra Idé til App – uden at programmere! Du har sikkert en rigtig god idé til en app, men ved ikke hvordan du kommer i gang, uden selv at have en teknisk baggrund vil du gennem kurset lave en øvelser og få redskaber til at kunne start dit eget app eventyr.
Arrangør: Erhvervsudvalg, IDA Sjælland

Du har sikkert en rigtig god idé til en app, men ved ikke hvordan du kommer i gang, uden selv at have en teknisk baggrund. 

Du vil gennem kurset lave en masse øvelser og få redskaber til at kunne start dit eget app eventyr, uden at skulle programmere noget selv. Du vil også lærer at teste og validere din app idé inden du går i gang samt lærer, hvordan du kan designe, udvikle, markedsføre og sælge din app.

Nå du går fra kurset ved du følgende:

1. Hvordan du undgår at spilde tid og penge på din app idé, ved at teste og validere ideen som det første

2. Hvordan du finder tekniske færdigheder og ressourcer, der kan hjælpe dig i mål med design og udvikling af din app

3. Hvordan du får du succes mht. markedsføring og salg af din app

Forudsætninger:
Du skal ikke have programmerings erfaring, for at kunne deltage på kurset. 

Hvis du har erfaring med programmering og har kodet app's før, så er kurset ikke noget for dig, da kurset ikke er et avanceret app programmeringskursus.

Underviser:
Taregh Jasemian har over 15 års erfaring inden for C#/.Net-udvikling. Han er specialist i Xamarin cross-platform mobil app-udvikling, og har i de seneste 3 år arbejdet som selvstændig iværksætter, foredragsholder, underviser og freelance konsulent. Taregh har udviklet Dinero Regnskabssystem’s cross-platform app, i tæt samarbejde med David Andersen og Martin Thorborg, samt udviklet egen Contact Management app.

Der vil blive serveret en lækker buffet ca. kl. 19.00.

Tilvalg

Ledsager
kr. 0

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close