19-10-2018 11:25:44

Fra miljøtilsyn og miljøgodkendelser til strategisk netværkssamarbejde

Forholdet mellem industrivirksomheder og kommuner er under kraftig udvikling. Hør interessante bud på, hvor udviklingen er på vej hen fra professor Arne Remmen og miljøchef Michael Damm.
Arrangør: Miljøteknisk Gruppe, IDA Nord

Efterhånden har langt de fleste industrivirksomheder fået godt styr på miljøpåvirkningerne fra produktionen, og det traditionelle fokus for miljøgodkendelser og miljøtilsyn bliver derfor udfordret. Hvad er mulighederne for at tage andre emner ind i miljøreguleringen så som energi og ressourcer? Hvordan etableres der en miljødialog med virksomhederne i relation til produktudvikling og andre strategiske indsatser? Hvad er erfaringerne med samarbejdet med virksomhederne i Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling? 

Professor Arne Remmen fra AAU og miljøchef Michael Dam fra Aalborg Kommune vil i deres oplæg svare på disse spørgsmål med afsæt i deres erfaringer gennem 25 år med renere teknologi, miljøregulering og netværksamarbejde.

Arrangementet er led i den forelæsningsrække, som IDA Nord og Miljøteknisk Gruppe arrangerer i samarbejde med forfattere til bogen "Bæredygtighed: Værdier, regler og metoder" (se mere under åbningsarrangement, http://ida.dk/event/314269)

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close