23-05-2018 01:25:40

Friske ørreder, hvordan bliver de til og hvordan smager de?

Arrangør: Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland

IDA Silkeborg indbyder til et spændende besøg hos Graunbjerg fiskeri, hvor vi skal høre om ørredopdræt fra æg til spiseklare fisk og udviklingen fra traditionelle jorddamme til et moderne dambrug.
 
Fiskeriet har udviklet en speciel smagfuld ørred, der normal eksporteres, men som vi skal smage på bagefter. 

Besøget afsluttes med at vi skal smage på de friske ørreder med salat.

Sted: Graunbjerg  fiskeri, Harbovad 33, 8600 Silkeborg

Besøget afsluttes på Skærskovhedevej 29.

Deltagergebyr:
Kr. 50,- pr. deltager. Max 1 ledsager  og 2 børn pr. IDA medlem.

Kommende arrangementer
fra Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland

28 maj.
StarWars: SOLO
  • Bio Silkeborg, Silkeborg
  • mandag d. 28. maj kl. 18:10
29 maj.
Film testvisning: I krig & kærlighed
  • Bio Silkeborg, Silkeborg
  • tirsdag d. 29. maj kl. 18:15
6 jun.
Filmaften: Breathe
  • Bio Silkeborg, Silkeborg
  • onsdag d. 06. juni kl. 18:30
9 jun.
På mountainbike i Danmarks outdoorhovedstad
  • Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter, Silkeborg
  • lørdag d. 09. juni kl. 10:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close